Tuzlaspor’daki şüpheli bilet satışlarını, Bulgaristan merkezli yasa dışı bahis ile buna bağlı şike iddialarını gündeme getiren Gazeteci Murat Ağırel, Taktik Mania Plus adlı YouTube kanalında program yapan Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar ve Alper Mert tarafından tehdit edildi.
Ağırel, Tuzlaspor’un 8 oyuncusunu da aynı anda transfer eden Eyüpspor’un Galatasaray Kongre Üyesi aynı zamanda Başkanı Murat Özkaya hakkındaki iddiaları yazmıştı.
Bunun üzerine Galatasaraylı taraftarlar da Ağırel hakkında linç kampanyası başlattı.
SKANDAL SÖZLER

Programın yorumcularından Nevzat Dindar, “Murat Ağırel, ayağını denk al. Açık ve net söylüyorum. Gazetecilik yap, amenna. Bu yönünü kimse eleştiremez. Ama yaptığın son dönemdeki paylaşımlar ve Galatasaray’ı işin içine çekme çaban yakışıksız. Cumhuriyet’i kullanman da kabul edilebilir değil” şeklindeki skandal ifadeleriyle dikkat çekti.

DAHA DA İLERİ GİTTİLER
Programda daha da ileri giden Alper Mert ise Ağırel’e seslenerek, “Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu sergilemeni bekliyoruz. Belli ki bunu senden isteyenler var. Son bir şey söyleyip kapatıyorum. Arkadaşlar unutmayın, evden Galatasaray’ın cenazesi diye gidersiniz, Galatasaray bir bakmışsınız sizin selanızı okutuyor” diye konuştu.
AĞIREL YANIT VERDİ
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Murat Ağırel ise şu paylaşımda bulundu:
Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım,anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım. Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var.
Yeniçağ
Morgda bile seçmen çıktı
AKP'li belediyeden 40 milyonluk 'tanıtım' harcaması!
407 dolarlık Suriye balonu!
Et ve Süt Kurumu'nda neler oluyor?
CHP’li Sertel Halkbank’a zor sorular sordu, Genel Müdür 'sır' dedi!
CHP'den Bahçeli'yi utandıracak video! İşte CHP'nin Türkmenlere tırlarla yaptığı yardımlar!
Ormanlık alanla ilgili şikayette bulunanlardan sonra ormana giden yetkililer, dünyanın en büyük timsahını görünce küçük dillerini tuttu.
Ankara kulislerinden sızdı: En düşük emekli maaşının çıkacağı rakam ortaya çıktı
Konya’da işsiz bir vatandaş 3 cümlede işsizin ve yoksulun derdine tercüman oldu: "Konya'da geçen ay işten çıkarıldım. Son param! Fırından iki ekmek aldım param bitti"
Soma madencisini tekmeleyen Yerkel, 6 bin euro maaşla haftaya işe başlıyor!