İstanbul'da ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni bir operasyon düzenlendi.
İl Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda dokuz kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerden İbrahim Çelikkol, Mustafa Ceceli, Deha Bilimlier, Ersay Üner, Aslı Sipahi Hacısüleymanoğlu ve Bengü Erden salıverildi.
Simge Sağın, Melek Mosso ve İlkay Şencan, Adli Tıp Kurumu'nda alınan kan ve saç örneklerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen Simge Sağın ve İlkay Şencan yurt dışı çıkış yasağı konularak; Melek Mosso ise doğrudan serbest bırakıldı.
Sözcü
Eyüplü Halit’ten Çiftlik Bank’a... Dolandırıcılık AKP’yle birlikte hız kazandı189 izlenme
Flaş iddia! "Asgari ücret SGK için artırıldı. Yeniden artacak"62 izlenme
Pandemi yardımlarında çelişkili rakamlar ortaya çıktı!77 izlenme
Kartal'da Alevi yurttaşa çirkin saldırı ve tehdit!295 izlenme
Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin adı değiştirildi, AKP'liler salonu terk etti57 izlenme
İstanbul'da deprem toplantısı: Ekrem İmamoğlu'na yine davet gitmedi!72 izlenme
Yıllarca süren istismar Müge Anlı'da ortaya çıkmıştı: 'Üvey baba' tutuklandı, linçten polis kurtardı!107 izlenme
Tekirdağ yangını yayılıyor37 izlenme