30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Malatya’nın Darende ilçesinde sahne alan Sinan Akçıl, sahneye çevik kuvvet eşliğinde çıktı. Polislerin Sinan Akçıl’ı adeta etten duvar örerek koruma altına aldığı görüntü, sosyal medyada tartışma yarattı.

Görüntülere sosyal medyada “Devletin polisi bunu neden koruyor?”, “Devletin polisini görevlendirdikleri yerlere bakın”, “Çevik kuvvetle sahneye çıkan bir 'sanatçı' portresi. Seyirciyi dinlemeye mi, protestoya mı geldiniz?”, “Bu korku kimden? Kime ne demiş, tehdit mi almış?” gibi tepki yorumları yapıldı.

Konser sonrasında X hesabından fotoğraflar paylaşan Sinan Akçıl, paylaşımına “Olağanüstü Bir Zafer bayramı yaşandı...Teşekkürler” notunu düştü.
Sinan Akçıl söz konusu görüntülere ilişkin bir açıklama yapmazken, Akçıl’ın paylaşımında Atatürk görseline yer vermemesi de tepki topladı.

Sinan Akçıl’ın isminin daha önce AKP’nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesinde yer alacağı iddia edilmişti.
İsmi listede yer almayan Akçıl, saatler sonra sessizliğini bozmuş, AKP’ye yaktığı yeşil ışığa devam ederek “10,15 yıldan fazla süredir de duruşum bellidir, bu değişmedi, değişemez” diyerek seslenmişti.

Paylaşımında, ileride isminin MKYK listesinde olabileceği sinyalini veren Sinan Akçıl, “ Şunu söylemeliyim ki ben her zaman "güzel" ülkemin hizmetindeyim. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni kongrenin, ülkemize hayırlı olmasını dilerim…Ben "şimdilik" sanat, müzik alanında bayrağımızı dalgalandırmaya çalışmaya devam ediyorum ve sizi çok seviyorum” demişti.
Gerçek Gündem
Aldıkça almışlar: Bir personele 10 bilgisayar düşüyor!
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi!
Dilan Polat bu kez de ev hapsi talebinde bulundu: Mahkemeden flaş karar
Evli olduğu kadını öldüren Hüseyin Temurtaş'tan skandal açıklama! “İznim olmadan dışarı çıkıyordu”
Sedat Peker'den 'yalanlarsan kasetini yayınlarım' dediği isme çok konuşulacak sözler!
AKP li Zengin, taciz iddialarını yorumladı: "Araştırma komisyonu kurulacak"
AKP’nin Mardin’de aile boyu ilişkilerini yazdı: "Lale devri değil sülale devri"
Yenidoğan Çetesi davasında başhekim hayatını kaybetti
Mansur Yavaş: "1 tane savcı bile bunları çağırmadı. Yolsuzluk için hesap verilecekse herkes verecek. İftira atmayacaksınız"
Bahçelievler'de ellerinde isim listeleriyle gezip 'Evetçi-Hayırcı' tespit eden AKP'liler kovuldu !
Kış gelmeden kömüre üst üste zamlar!
Erdoğan'ın geçirdiği operasyonu canlı yayında açıkladı! 'Külliye'nin altındaki hastanede yapıldı...'
Metro tüneli değil sanki karadelik! Metronun maliyeti yaklaşık 2 milyar 340 milyon lirayı aştı!
AKP tabanında ekonomi buhranı: Oylar eriyor!