Skandal ! TRT’de FETÖ’nün şarkısını çaldılar !

638 izlenme 14 Temmuz 2018
Reklamlar

TRT Diyanet kanalında skandal görüntüler ortaya çıktı. 22 Haziran’da bir programda Gülen’in şarkısı çalındığı ortaya çıktı. Görüntülerin ardından TRT’ye büyük tepki var.

Kanalın 22 Haziran’daki yayınında saat 23:15’te ekranlara gelen görüntüde Tasavvuf Musikisi  programında “Bulanlar hakkı buldu” isimli şarkı çalındı.

“Bulanlar hakkı buldu”nun güftesinin ise Fethullah Gülen olduğu belirtildi.

RTÜK’TEN AÇIKLAMA

RTÜK üyesi İlhan Taşcı konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Taşcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“TRT Diyanet, yurttaşların parası ile finanse edilip TRT ile sözleşme yaparak yayın yapan bir televizyon kurumu. Amacı da halkı dini konularda bilgilendirmek. Söz konusu 22 Haziran tarihli kayda baktığımızda ise tablo oldukça vahim. Görünün o ki FETÖ Pensilvanya’da firarda, güftesi Diyanet’in kanalında. FETÖ ile mücadele edildiği söylenirken, neredeyse her gün operasyon düzenlenirken, nasıl oluyor da TRT Diyanet kanalında Fethullah Gülen’in güftesi yayınlanabiliyor. Hem de darbe girişiminin seneyi devriyesinde. Kimden güç alıp bu yayına cesaret ediyorlar?”

Fethullah Gülen'in sitesinde de TRT Diyanet'te yayımlanan şarkının sözleri böyle yer aldı:

fetonun-siiri-siyasetcafe.jpg


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Melih Gökçek'in gong çalması için 42 milyon lira verdiği manken bakın parayı nerede ezmiş 'Yenidoğan Skandalı'nın ardından... İYİ Partili Çömez'den çarpıcı iddia! Emeklilere bir darbe daha: Zam beklerken ikramiyeden de olacaklar Ücretsiz geldi 12 milyon dolar ödendi! Bir milyon doz koronavirüs aşısının gümrük belgesi ortaya çıktı!