Sokak röportajında skandal sözler! “Dünyada 2 tane İsrail Devleti kuruldu. Birisi 1923 Türkiye Cumhuriyeti, diğeri 1948’de kurulan İsrail"

43 izlenme 11 Nisan 2024
Reklamlar

Bir sokak röportajında Cumhuriyet düşmanı bir adamın sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Osmanlı torunu olduğunu iddia eden adam, "Bunların vazifesi İslamı, şeriatı, Osmanlı'yı kökünden kazımaktı. Ama 15 Temmuzda biz onlara gösterdik" dedi.



Bir sokak röportajında kendisine uzatılan mikrofona “Dünyada 2 tane İsrail Devleti kuruldu. Birisi 1923 Türkiye Cumhuriyeti diğeri 1948’de kurulan İsrail." diyen adam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunların vazifesi İslamı, şeriatı, Osmanlı'yı kökünden kazımaktı. Ama 15 Temmuzda biz onlara gösterdik. Dediler ki bu Osmanlı torunu yeniden canlanıyor. Onun için bunalıma girdiler...”

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Varank'ın 1.5 milyon liralık faturasını belediye ödemiş Milyonlarca kişi için erken emeklilik yolu açılıyor: O tarihten önce sigorta girişiniz varsa dikkat! CHP'nin Aydın'da yapacağı mitingde AKP'ye geçen Çerçioğlu'nun göreceği bazı pankartlar Yanan otel'in eski çalışanı anlattı: "Bu yangın merdivenlerini kullansalardı otelin dışına çıkamazlardı. Merdivenlerin çıkışı kayak odasına gidiyordu. Merdivenleri kullansalardı ölüme giderlerdi"