Osmaniye’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan AYT'ye yetişmeye çalışan genç kızın saniyelerle kapıda kalması sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Genç öğrencinin kapıya koştuğu sırada kapının kapanması, bazı kişilerin "Öğrenciyi görüp bilerek kapatıyorlar" yorumunda bulunmasına neden olurken, bazı kullanıcılar ise memurların görevini yaptığını ve sürenin dolmasının ardından kapıyı kapatmak zorunda olduğunu öne sürdü.
GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Okul bahçesinde bekleyen veliler çaresiz öğrenci için sınav görevlisine içeriye alması için 'al, al' tezahüratları yaptı ancak sonuç değişmedi. Kapıda kalan genç kız, okul önünde gözyaşlarına boğuldu.
ÖSYM İNCELEYECEK
Mahmut Özay'ın haberine göre; ÖSYM, YKS'ye geç kalan adayların basına ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerini yakından takip ettiğini, (Paylaşılan bu video da dahil olmak üzere) Ortaya çıkan her bir durumun ayrı ayrı ve titizlikle inceleneceğini herhangi bir suistimal tespit edilmesi durumunda gerekli adımları atacağını duyurdu.
tele2haber.com
AKP il başkanının partinin parasını çaldığını iddia eden yardımcısı görevden alındı!
Sedat Peker'den yeni haber! "O zaman eğlence başlasın"
Cevapsız sorular: Başkanlık sistemi Millet Meclisi'ni yanıtsız bırakıyor
Fransa'da sol ittifak hangi ekonomik vaatlerle sandıktan birinci çıktı?
Aydın'da lise öğrencisi, buzağısını satarak Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışladı
Muğla’da ekmeğe ve simite zam!
Şimdi de otoyol ve köprüleri satacaklar
Burger King açılışına katılan AKP'li Başkan: "Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım"
Kırmızı bültenle aranan IŞİD'li terörist İstanbul’da yakalandı
Sahte mehdinin müridinden Esra Erol'a ölüm tehdidi: "Surlardan aşağı atılırsın!"