Son sözleri yürek burktu… “İnsanları kırmayın” dedi, canına kıydı

59 izlenme 01 Ağustos 2024
Reklamlar

Kuşadası’nda yaşayan 43 yaşındaki Özlem Duman, sosyal medya hesaplarından yaşamına son vereceğini söylediği bir video yayınladıktan birkaç gün sonra canına kıydı.



Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Özlem Duman, Değirmendere Mahallesi’nde bir apartmanın zemin katında saat 15.30 sıralarında yanında getirdiği çarşafla kendini astı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özlem Duman’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının intihar etmeden birkaç gün önce sosyal medya hesaplarından video yayınladığı öğrenildi.

Daha önce de birkaç kere intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenilen kadının daha önce birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kanser eden ürünleri açıklayan bilim insanı Bülent Şık'a hapis cezası! AKP, seçim için Rize'den taşıdığı yurttaşları ortada bıraktı 'Tu Allah belanızı versin !' Ayhan Bora Kaplan ve eski polis müdürlerinden şikâyetçi olan şahsın arabası kurşunlandı SON DAKİKA: 2022 yılı asgari ücreti açıklandı!