Hayat pahalılığına ilişkin sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu. AKP'li yurttaşlar ile gençler arasında gerçekleşen kavgada 'açlık' sorusu ortalığı karıştırdı.
Röportaj sırasında bir yurttaşın “Çıkıyorlar haberlere, hayvanlar gibi bağırıyorlar, millet açmış… Git, her yerde eleman lazım. Çalışmıyorlar. 2023 bir gelsin benzini biz çıkaracağız, gazı biz çıkaracağız” demesi üzerine “Gazı nasıl çıkaracağız?” sorusu geldi.
Başka bir yurttaşın ise açlığın olmadığını savunarak herkesin hayatından memnun olduğunu söyledi. Yurttaşın, “Hayatından memnun olmayan var mı?” sorusuna “Ben” diyerek el kaldırıp cevap veren genç, çevredekilerin “Sen önce biraz büyü” çıkışıyla karşılaştı.
Evinin önünde çöpden yemek toplayanlar olduğunu gördüğünü söyleyen genç, her şeye zam geldiğini belirtti. 300 liraya bir ayakkabı alamadığını söylerken bir vatandaş, "Ne yapalım şimdi, ölelim mi?" cevabını verdi.
İşte 7.6 büyüklüğündeki depremin yaşandığı kâbus anı! Elbistan'dan yeni görüntüler ortaya çıktı
Güllü’nün ölüm bilmecesi çözülüyor! Sır dolu ölümün ardından itiraf gibi sözler
İstanbul Valisi Davut Gül sığınmacıları ve kaçakları böyle savundu: "100 Türk vatandaşından 6’sı, 100 göçmenden 1’i suç işliyor"
Şehit kardeşine çirkin saldırı! ‘Benim için mi şehit oldu?’ deyip, darp etti!
İsrail-Filistin savaşında tansiyonu artıracak hamle: Savaş gemileri gönderiyorlar
ODTÜ’lüler yasaklara karşı ‘devrim’ dedi! Açılan pankartlar yine gündem oldu
Florya'daki villa lojmanda oturmadığını söylemişti: İBB, AKP'li Göksu'nun yalanını ifşa etti!
'Erdoğan, iktidarı bıraktığında ömrünü Marmaris'te huzurla geçiremeyeceğini biliyor'
Aç bırak biat etsin cahil bırak itaat etsin
Antalya’da tepki çeken görüntüler! Turizm adı altında denizin içinde atlara eziyet
Kayyum yönetime karşı TELE1'de toplu istifa kararı: "Biz susmayacağız, kalemimizi satmayacağız ve kırmayacağız"
TÜGVA'da yöneticilerin hangi belediyelerden çalışmadan maaş aldıkları ortaya çıktı!
Özgür Özel: "Umudu tüketti, korku siyaseti yapıyor"
Burası Sabiha Gökçen Havalimanı: Araplar için ucuza satılık emlak ve vatandaşlık ilanını böyle verdiler!