Hayat pahalılığına ilişkin sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu. AKP'li yurttaşlar ile gençler arasında gerçekleşen kavgada 'açlık' sorusu ortalığı karıştırdı.
Röportaj sırasında bir yurttaşın “Çıkıyorlar haberlere, hayvanlar gibi bağırıyorlar, millet açmış… Git, her yerde eleman lazım. Çalışmıyorlar. 2023 bir gelsin benzini biz çıkaracağız, gazı biz çıkaracağız” demesi üzerine “Gazı nasıl çıkaracağız?” sorusu geldi.
Başka bir yurttaşın ise açlığın olmadığını savunarak herkesin hayatından memnun olduğunu söyledi. Yurttaşın, “Hayatından memnun olmayan var mı?” sorusuna “Ben” diyerek el kaldırıp cevap veren genç, çevredekilerin “Sen önce biraz büyü” çıkışıyla karşılaştı.
Evinin önünde çöpden yemek toplayanlar olduğunu gördüğünü söyleyen genç, her şeye zam geldiğini belirtti. 300 liraya bir ayakkabı alamadığını söylerken bir vatandaş, "Ne yapalım şimdi, ölelim mi?" cevabını verdi.
Seçim öncesi ittifak söylentileri dolaşıyordu, Muharrem İnce sürpriz bir liderle görüştü
Selin vurduğu Giresun'da halk perişan! CHP Giresun milletvekilinden dikkat çeken çağrı!
Adli emanet vurgununda 5 tutuklama
Fatih Altaylı’dan Atatürk düşmanı Kuveytliye sert tepki! "O şerefize sormak isterdim…"
Vatandaşlar tepkili: ‘Pahalılığın sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan!’
CHP'nin 'Varlık Barışı' videosu sosyal medyayı ayağa kaldırdı! ‘#HalkınDeğilMafyanınHükümeti’
Bu görüntüler çok konuşulur! İsmail Saymaz'dan Narin Güran dosyasında sır perdesini aralayacak keşif!
Erdoğan, AKP'ye katılma çağrısını yineledi!...
'Küçük ortak' ifşa etti! "AKP ilçe başkanı para kazansın diye ilçe yolunun güzergâhı değiştirildi”