İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nın adaylığını kabul etmediklerini açıkladı. Akşener’in çıkışının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Akşener hakkındaki sözleri yandaş medyada paylaşılırken Ekşi Sözlük’ün de gündemine girdi. Soylu şunları söylemişti:
“Meral Akşener DYP’yi sattı, AK Parti’yi sattı MHP’yi sattı. Sıra Altılı Masa’da. Altılı Masa’yı devir devir gönderiyor. Hangi gün satacağım diye bekliyor”
Ekşi Sözlük’e girilen entrylerden bazıları şöyle:

Akademisyen Fatih Yaşlı da, Soylu’nun çıkışını hatırlatarak, “Soylu geçtiğimiz haftalarda akşener ile ilgili ne demişti, hatırlayan var mı?” dedi.

Tele1
Tutuklanan üniversiteli gencin babası isyan etti: "Hırsızlık yapan, dolandırıcılık yapanlar bırakılıyor, bizim çocuklarımız hiçbir şey yapmadı. Oğlum Temmuz'a gözlüğünü bile vermemişler"
Türkiye'de sattığı arabayla Almanya'da aldıkları şaşkına çevirdi: Almanya'ya yerleşen çift adeta yeni bir hayat kurdu
Nebil Özgentürk'ten 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Cumhuriyetin 100.yılı için özel çalışma "8 Mart'a, Kadınlarımıza Saygıyla"
Gülistan Doku dosyasında tutuklanan başhekim "Yılın hekimi" ödülünü almış!
Hatay’da alevler tekrar evlere sıçradı! İşte o görüntüler!
S.Arabistan'da 100 yaşındaki adam, 20 yaşındaki kızla evlendi ! Laikliğe düşman olmalarının sebebi budur !
AKP'li belediye İBB'nin 'Gezici Kütüphane' etkinlik alanını dağıttı, çocuklar kaçıştı!
Yaşlı teyze Atatürk büstünü sildi! Ne tarihi değiştirebilirsiniz ne de Atatürk’ü bu milletin kalbinden silebilirsiniz!
Yerli turist ifşa etti: "Trabzon'da Arap yemekleri 890 TL!"
Canlı yayında şarlatanlardan cin çağırma rezaleti ! Artık Yeni Türkiye böyle !
Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına alınan eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel Adliyeye böyle sevk edildi!
Emekliye maaş oyununu canlı yayında anlattı: 'Vatandaşın cebinden parayı aldılar sonra onu yükselttik diye sevindirdiler'
AKP'lilerden Hatay'da davullu zurnalı 'lebaleb' kongre! Halk neden salgın var diye evlerine kapatıldı?
Uzungöl'ün tadını Araplar çıkardı! Manzaraya karşı kurulup keyif çattılar