Home
11 Mayıs 2024 ( 123 izlenme )
Reklamlar

Spor Topluluğu Deprem Seferberliği: Stadyumlar bağış toplama merkezlerine dönüştü

Spor Topluluğu Deprem Seferberliği: Stadyumlar bağış toplama merkezlerine dönüştü

Galatasaray Başkanı Özbek, deprem bölgesine 500 konteyner ev göndermeyi planladığını açıklarken, Beşiktaş, taraftarların ve vatandaşların katılımıyla Vodafone Park'taki yardım çalışmalarını sürdürüyor. Ankaragücü ise geliri depremzedelere bağışlanacak özel formalar üreteceğini açıkladı.


Merkez üssü Kahramanmaraş'ta olan ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için spor camiası desteğini sürdürüyor. Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüplerin resmi medya kanallarında yayınlanan açıklamalarda deprem bölgelerine yönelik ihtiyaç listeleri sunuldu. Ezeli rakipler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın tek yürek taraftarlarına "Birlikteyiz" diyen Erdoğan, tüm statlara imdat çağrısı yaptı.

Vodafone Park'ta depremzedeler için yardım toplanıyor
Beşiktaş'ın depremzedelerin ihtiyaçları için gerekli malzemeleri toplamak amacıyla başlattığı yardım çalışması, taraftarların ve vatandaşların katılımıyla Vodafone Park'ta devam edecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin Davası'nda gerginlik çıkınca, Güran ailesi salondan böyle çıkarıldı Aydın'da Özlem Çerçioğlu'na tepki dinmiyor! "Zehir zıkkım, zemberek olsun. Ben oyumu helal etmiyorum" Uçakta dikkat çeken iddia… Doğruysa çok vahim! Sezgin Baran Korkmaz için flaş 'Sedat Peker' iddiası! "Korkmaz'ın birçok sırrı Sedat Peker'de. Bakarsınız, günün birinde onlar, Korkmaz'ın sesiyle patlar"