Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, stadla ilgili olarak 3 Temmuz günü yaptığı açıklamada,"Hızla yapımı devam eden şehir stadyumunun inşaatının başlandığı ilk günden buyana düşünülen isim 'Ermenek Atatürk Stadyumu ve Sporcu Eğitim Merkezidir'" diye belirtmişti. Ancak, 25 Ağustos Salı günü açılacak olan stadın duyurusunu yapan Ermenek Belediye Başkanlığı'nın, sosyal medya hesabından stadın ismini "Ermenek Lütfi Elvan Şehir Stadyumu" olarak belirtmesi dikkat çekti.
Öte yandan, geçen sene stadın temel atma töreninde, AKP Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, dönemin Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan da bulunmuştu.
Stadının isminin, "Ermenek Atatürk Stadyumu ve Sporcu Eğitim Merkezi"nden "Ermenek Lütfi Elvan Şehir Stadyumu" olarak değiştirilmesi ilçede tartışma yarattı.
İşte Belediye Başkanı Uğur Sözkesen'in 3 Temmuz günü basına yansıyan konuşması:


İşte Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan o açılış töreni duyurusu:

https://odatv.com/stadaonceataturkunisminiverdilersonradegistiripbakanin21081855.html
Haşim Kılıç’ın oğlu ByLock’çu çıktı! Kılıç’ın oğluna yakalama kararı284 izlenme
1 Mayıs ablukasında İstanbul'da ulaşım çilesi: Kimi bariyerlerden atladı kimi treni kaçırdı26 izlenme
Şehidin videosu yürek burktu: 'Şehit olursam bunu paylaşın'47 izlenme
100 lira 12 yılda eriyip neredeyse pula döndü!41 izlenme
Erdoğan, AKP'li Fatma Şahin'e rektörü sordu, skandal anlar mikrofon açık kalınca ortaya çıktı! 'Çok kötü çok kötü. Tam bir deli'75 izlenme
Ağabeylerinin eski eşinin yakınları tarafından iki kız çocuğuna markette öldüresiye dayak!51 izlenme
Cinsel İstismarla Suçlanan Öğretmen Hakkında Karar Çıktı26 izlenme
'AKP, 20 bin köy okulunu kapattı'15 izlenme