Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG'den temizlenen Tel Abyad'da, hayat büyük ölçüde normale döndü.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı Twitter'dan Tel Abyad'daki yol yapım çalışmalarına ilişkin görüntülerin yer aldığı paylaşım yaptı.
Tel Abyadlıların pek çok sorunu gibi yol sorununun da çözüldüğü belirtilen paylaşımda, Türkiye'den gönderilen iş makinelerinin, Türk askeri gözetimindeki çalışmalarına ilişkin görüntülere yer verildi.
Karayolları ekiplerince Akçakale Sınır Kapısı ile Tel Abyad şehir merkezi arasındaki 10 kilometrelik kara yolu da onarıldı. Yaklaşık 50 ton sıcak karışım asfaltın kullanıldığı çalışmalar sonucu uzun yıllardır bakım görmemiş olan kara yolu, yama ve serim çalışmalarının ardından kullanılabilir hale getirildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/suriyedeyolyapiyoruz256601h.htm
İmama "çocuğa taciz" gözaltısı!326 izlenme
Uyuşturucu sonuçlarının değiştirilmesi operasyonunda 19 şüpheli tutuklandı17 izlenme
Din referanslı mahkeme! Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine 'haram' davası!56 izlenme
İmamoğlu “Eşim, çocuğum girmez” demişti, yıkım başladı!592 izlenme
Ünlü anketçi bombayı patlattı! En geç 1.5 yıla..2192 izlenme
Funda Arar'dan milyonların kalbini fetheden hareket!23 izlenme
İmamoğlu sözünde durdu! AKP engel oldu!89 izlenme
Konserde kadını yumruklayan AKP Gençlik Kolları Başkanı serbest!22 izlenme