Youtube yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığı ve tehdit içerikli ifadeler kullandığı gerekçesiyle tutuklanan ve 4 yıl 2 ay hapisle cezalandırılan Fatih Altaylı hakkında İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2'nci Ceza Dairesi tarafından tahliye kararı verildi. Tahliye olan Altaylı arkadaşlarına mesaj gönderdi.
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesince Altaylı'nın 'Cumhurbaşkanını tehdit' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığı dava dosyası, istinaf mahkemesine taşındı. Dosyayı inceleyen İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, sanık avukatlarının tahliye taleplerini değerlendirdi.
Daire, sanığın üzerine atılı suçun niteliğini, delillerin toplanmış oluşunu, kaçma şüphesinin bulunmayışını, yargılama neticesinde hakkında tesis edilen ceza miktarını ve tutuklulukta geçirdiği süreyi göz önünde bulundurarak Altaylı'nın tahliyesine karar verdi.
ODA Tv'de yer alan habere göre tahliye olan Fatih Altaylı, arkadaşlarına mesaj gönderdi. Altaylı mesajında şu ifadeleri kullandı:
Sevgili dostlarım. Tek tek yanıt veremeyeceğim kadar çok sevgi dolu geçmiş olsun mesajlarınızı aldım. Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Sağolun varolun. İyi ki varsınız. İyi ki çepeçevre sizlerle kuşatılmışım. Hepinize en içten sevgilerimle minnetlerimi iletmek istiyorum.
Sözcü
Memur maaşları ne kadar olacak?45 izlenme
Mansur Yavaş müjdeyi verdi: Protokol imzalandı, yeni evlenecek çiftlere SMA taraması ücretsiz olacak!80 izlenme
Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman: "İktidara zarar verecekse doğruları söylemek caiz değildir"49 izlenme
Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde usulsüzlük üstüne usulsüzlük: 22 milyar TL kayıp!26 izlenme
Akaryakıta yeni bir zam sinyali daha72 izlenme
101 yıl önce verilen o emir, bir ülkenin ve halkının kaderini değiştirdi! "Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh bütün vatandır"81 izlenme
Hatay'da yıkılan binaların evraklarını korumakla görevlendirilen savcıların izne çıktığı iddia edildi50 izlenme
Leman dergisine saldırı sonrasında, kalabalığa seslenen şeriatçı: "Ya onlar ölecek ya biz öleceğiz"15 izlenme
İstanbul'da otel inşaatı vatandaşları ayağa kaldırdı! Kumsala loca kondurup foseptik çukurları açtılar!
İBB Haydarpaşa/Sirkeci ihalelerinin iptali için dava açtı!
İran devlet televizyonu canlı yayında böyle vuruldu!
İşçilere rekor zam! En düşük maaş 10 bin 300 lira, yemek parası 75 TL