Son dönemlerde CHP Genel Merkezi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan eski CHP Milletvekili ve AKP kurucusu Abdüllatif Şener CHP’den istifasını açıkladı. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin oy tercihlerini de açıklayan Şener “İki seçimde de Kılıçdaroğlu ve CHP’ye oy vermedim” dedi.
Şener, daha sonra Bolu milletvekilliği teklifini Tanju Özcan’ı istemediği için reddettiğini söyledi. Sözler üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan canlı yayına bağlandı ve “Ben Kılıçdaroğlu’nu yıllarca bu yüzden eleştiriyorum. Sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştı.” dedi.
Özcan “Kılıçdaroğlu’na bu yüzden muhalifim. Kılıçdaroğlu’nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yapmaya çalıştığı için eleştirdim. Kırgınlık hisseden CHP’liler bilmelidir ki yıllarca CHP’de olan insanlardan çok daha fazla mücadele ettim CHP’de. Sadece CHP’de milletvekilliği yaptığım dönemde değil, milletvekili değilken bile. Başbakan yardımcılığı yaptığım dönemde bile. Ben 2007’den sonraki yıllarda, milletvekili değilken de oy verdim” dedi.
Tele1
Esenyurt'ta bayılma numarasıyla çevredeki vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak para toplamaya çalışan simitçi ifşa oldu!
Erdoğan'ın emeklilerle ilgili açıklamasına tepki yağdı
Gülşen'i hedef alan imam hatip derneği yetkilisi Boğaziçi Üniversitesi'nde kadroya alındı!
CHP'nin 2023 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu mu?
İstanbul’da toplu taşımada tarihi karar: Tüm otobüsler İETT’ye bağlandı!
Sinan Ateş cinayetinde kimlerin parmak izi yok edildi?
İstiklal Caddesi'nde 1 gecede 120 kaçak yakalandı!
Sebze ve meyve fiyatları Hal Yasası ile düşüşe geçecek!
Ekonomide tehlike çanları! İstanbul'da 2 dev AVM satışa çıkarıldı!
ASELSAN mühendisinin şüpheli ölümünde eski eşin ifadesi ortaya çıktı: Hüseyin'i öyle bir götürdüler ki...
Kuzey Kore’de covid-19 paniği
Bu da oldu! MHP'li Belediye şehit babasının evini satılığa çıkardı! "Teröristler kadar bize müsamaha gösterilmiyor!"
Sri Lanka lideri askeri uçakla bakın nereye kaçtı!
CHP’nin YSK Temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu’ndan şüpheli seçim itirafı