Home
29 Eylül 2019 ( 149 izlenme )
Reklamlar

Tarık Balyalı: İstanbul'un altı köstebek yuvası gibi


İBB Meclisi CHP Grup Başkanı Tarık Balyalı, İstanbul'da 1.5 yıldan beri durmuş metro hatları olduğunu belirterek, 'İstanbul'un altı şu an köstebek yuvası gibi, İstanbullu için bu ciddi bir tehlike arz ediyor. Tamamlanmamış inşaatlar nedeniyle metro tünellerinde oluşabilecek bir göçük çok ciddi facialara sebep olabilir' dedi.



İBB Meclisi CHP Grup Başkanı Tarık Balyalı, İstanbul'da tamamlanmayan metro hatlarına ilişkin konuştu.

Duvar'dan Murat İnceoğlu'na konuşan Balyalı, "İstanbul’da 1.5 yıldan beri durmuş metro hatları var. Çok ciddi anlamda İstanbulluların beklentileri var, ciddi bütçeler harcanıyor, ama 1.5 yıldan beri bu hatlarda çalışma yok" derken, bu hatlarda çalışma planlandığını söyledi.

Balyalı, "İstanbul’un altı şu an köstebek yuvası gibi, İstanbullu için bu ciddi bir tehlike arz ediyor. Tamamlanmamış inşaatlar nedeniyle o metro tünellerinde oluşabilecek bir göçük çok ciddi facialara sebep olabilir" diye konuştu.

http://www.krttv.com.tr/gundem/tarikbalyaliistanbulunaltikostebekyuvasigibih15103.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Adıyaman'da 134 seçmen boş araziye kaydettirildi: YSK itirazı reddetti! Barış Pınarı Harekâtı’nda bir acı haber daha! Trabzonlu emekli açtı ağzını yumdu gözünü: "Bir kilo meyve alamıyorum, bize dilenci parası verdi" Özlem Çerçioğlu sınır tanımıyor: Erdoğan’ın yürüyeceği halıyı ütületti!