AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki yüksek fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başta et, süt, un ve ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim yapılacağını açıklamıştı.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise indirim için “Bizler, vatandaşımızın maruz kaldığı gıda enflasyonuyla etkin şekilde mücadele etme konusunda kesin kararlıyız” diyerek indirimin bugün yapılacağını duyurmuştu.
Açıklamaların ardından vatandaşlar Tarım Kredi Kopperatifi marketlerine koştu ancak beklediğini bulamadı. Birçok üründe değişim olmadığını gören vatandaşlar TELE1 mikrofonuna konuştu.
Kooperatifi marketinde indirimli ürün almaya giden vatandaşlar “Hiçbir indirim yok” diyerek isyan etti.
İndirim haberini duyup markete gelen vatandaşlardan biri, “Ne indirimi? Kandırıyorlar milleti. Diğer marketlerden daha kazık” diye tepki gösterdi.
Başka bir vatandaş ise “Et yine 125 TL, yağ 189 TL. Öyle bir indirim yok. Elimiz boş çıktık.” dedi.
Tele1
Sedat Peker'in iddialarının ardından Ekvador-Mersin uyuşturucu hattının sır perdesi aralandı!
'4 aydır işsizim, çöpten ekmek topluyorum' diyen fanatik AKP'li ve çıldırttığı vatandaşın 'Beter Olun' tepkisi !
FETÖ’nün 1985’teki askeri sınav sorularını da çaldığı ortaya çıktı!
Artık yurt dışında okumak da hayal oldu! İtalya, 3 yıllık vize başvurularını durdurdu
Halil Falyalı soruşturmasını derinleştiren detay!
Atanamayan öğretmen adayı ayakkabı boyacısı oldu!
Gideri gelirinin 169 katı! Balıkesir havaalanına 6 yıldır yolcu inmedi
Rusya Devlet Başkanı Putin: "Türkiye'de Avrupa için büyük bir doğalgaz merkezi kurabiliriz" ifadesinde bulundu
Akıl almaz anlar! Rus tankı yolda yürüyen sivil vatandaşı top atışıyla vurdu!
Diyanet’ten hutbe: 81 ilde yağmur duasına çıkılacak!
Erdoğan’a anket şoku! Tüm sistemi çöktü… Seçmen partiyi terk ediyor
Barış Terkoğlu: "SADAT gökte aradığı mehdiyi yerde bulmuş"
Erdoğan 'emekliye seyyanen zam için kaynak yok' dedi, uzman isim zehir zemberek yanıt verdi!
Kolunda pansuman elinde kelepçe ile cezaevine gönderilen Murat Çalık için tahliye talebi reddedildi, yurttaşlar Murat Çalık için belediyeye akın etti!