Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tasarruf genelgesinde yer alan, “Seyahatler asgari personel ile yapılacaktır” hükmüne karşın Azerbaycan’a dokuz kişiyle gitti. Geziye, Erbaş’ın eşi Seher Erbaş da katıldı.
Mustafa Bildircin’in haberine göre Eylül 2017 itibarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yurt dışı programları kapsamında kalabalık heyetler yedi kıtaya ayak bastı. Yurt dışı seyahatlerinin büyük bölümünün Avrupa ülkeleri olması dikkati çekti. Toplam 42 ülkeye gittiği öğrenilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yurt dışı seyahatlerinin sayısı da 100’ü aştı.
Erbaş, tüm tartışmalara karşın 6 Kasım’da, yurt dışı seyahatlerine bir yenisini daha ekledi. Azerbaycan’da Küresel Dini Liderler Zirvesi’ne katıldı.
SERVET GİTTİ
Erbaş ve eşi Seher Erbaş dışında heyette, Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Daire Başkanı Salih Gör’ün yanı sıra Başkanlık Müşaviri, Özel Kalem Müdür Yardımcısı, koruma, fotoğrafçı ve kameramanın da yer aldığı bildirildi. Ocak 2023Haziran 2024 dönemini kapsayan bir buçuk yılda Diyanet’in, yalnızca yeme, içme ve konaklama masrafları 516,4 milyon TL’yi buldu.
Ali Erbaş, Azerbaycan’da cami ziyaret etti, “Rabb’imiz Kur’anı Kerim’de ‘Biliniz ki mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihandır’ buyuruyor. Onun için bu imtihanı kazanmanın yolu sabırdır” dedi.
Sözcü
Bahçelievler'deki binaya CHP İstanbul İl Başkanlığı yazısı asıldı20 izlenme
Fatih Altaylı: "Türkiye işgal ediliyor. Bu göç değildir. Bunlar göçmen değildir"49 izlenme
Yurt dışından gelmiş gibi yapıp Türkiye'nin en iyi fakültelerine girdiler! Sahte lise diploması skandalı17 izlenme
AKP'nin 'Z kuşağı' planı yarıda kaldı! "Genç seçmenleri kaybetti"42 izlenme
Ankara’da gizli sığınak görüntüleri ortaya çıktı! Sığınakta 10 oda 15 salon 10 koridor ve 12 tuvalet var75 izlenme
Bütçe açığı 1 trilyon liraya yaklaştı27 izlenme
Yabancıdan rekor çıkış: İmamoğlu operasyonu yabancıyı kaçırdı29 izlenme
'Ankarayı sarsan IMF söylentisi': 200 milyar dolar istediler!963 izlenme
Suriye/Irak tezkeresindeki ‘yabancı asker’ maddesine itiraz eden gaziler: "Yabancı asker işgal demektir, tehdittir!"
FETÖ'nün 'bölge imamı' yakalandı: Dehşete düşüren gerçek! ROKETSAN'a sızıp...
Mansur Yavaş, çiftçiye yer kalmayınca bürokratları dışarı çıkarttı!
Özgür Özel, Bayrampaşa ve Beykoz'daki detayları açıkladı