Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tasarruf genelgesinde yer alan, “Seyahatler asgari personel ile yapılacaktır” hükmüne karşın Azerbaycan’a dokuz kişiyle gitti. Geziye, Erbaş’ın eşi Seher Erbaş da katıldı.
Mustafa Bildircin’in haberine göre Eylül 2017 itibarıyla Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yurt dışı programları kapsamında kalabalık heyetler yedi kıtaya ayak bastı. Yurt dışı seyahatlerinin büyük bölümünün Avrupa ülkeleri olması dikkati çekti. Toplam 42 ülkeye gittiği öğrenilen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yurt dışı seyahatlerinin sayısı da 100’ü aştı.
Erbaş, tüm tartışmalara karşın 6 Kasım’da, yurt dışı seyahatlerine bir yenisini daha ekledi. Azerbaycan’da Küresel Dini Liderler Zirvesi’ne katıldı.
SERVET GİTTİ
Erbaş ve eşi Seher Erbaş dışında heyette, Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Daire Başkanı Salih Gör’ün yanı sıra Başkanlık Müşaviri, Özel Kalem Müdür Yardımcısı, koruma, fotoğrafçı ve kameramanın da yer aldığı bildirildi. Ocak 2023Haziran 2024 dönemini kapsayan bir buçuk yılda Diyanet’in, yalnızca yeme, içme ve konaklama masrafları 516,4 milyon TL’yi buldu.
Ali Erbaş, Azerbaycan’da cami ziyaret etti, “Rabb’imiz Kur’anı Kerim’de ‘Biliniz ki mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihandır’ buyuruyor. Onun için bu imtihanı kazanmanın yolu sabırdır” dedi.
Sözcü
Eskişehir'de onlarca öğrenci tramvaya saklanan tacizci şahsa böyle saldırdı!49 izlenme
Elektrik dağıtım şirketlerinin ihale düzeni yurttaşa pahalıya patlıyor!42 izlenme
Gurbetçi kadın: "Almanya’da aylık mutfak masrafım 250 Euro. Türkiye’de iki günde 200 Euro harcadım yetmedi"18 izlenme
4 öğretmenden 1’i ek iş yapıyor5 izlenme
Ulaştırma Bakanı itiraf etti ! 'Osmangazi Köprüsü'nden geçmeyen de para ödeyecek !'713 izlenme
Erzurum Havalimanı'ndaki “CAT 3A” sistemi açılış töreni protokolünde büyük ayıp!74 izlenme
Osmaniye'de kardeşler arasında silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı23 izlenme
Sedat Peker konuştu, Mehmet Ağar'ın arşivi açıldı!56 izlenme
İYİ Parti, Murat Ağırel için harekete geçti!
Temmuz'da sadece Hazine’den KKM’ye 34,5 milyar TL gitti
Tablo giderek ağırlaşıyor: 'Odada monitör yok, hastanın öldüğü sonradan anlaşıldı' iddiası!
Erdoğan'ın alış verişten sonra 'fiyatlar uygun' sözlerine vatandaş bakın ne dedi: "Bizim de maaşımız onun kadar olsaydı uygun derdik!"