Halkın geçimini sağlayıp ay sonunu getirmekte zorlandığı ekonomik koşullarda ödenen maaşlar ve ödemelerle gündeme gelen Türk Hava Yolları’nda(THY) yeni bir iddia gündeme geldi.
TELE1’de Namık Koçak’ın sunduğu “Çürüme” isimli programa katılan eski Özelleştirme Dairesi Başkan Yardımcısı Yalçın Atlı, THY’den ödediği kiradan çok daha fazla kira yardımı alarak ipotekli satış sistemi olan Mortgage sistemi üzerinden ev sahibi olanlar olduğunu öne sürdü.
Yalçın Atlı, “Bir arkadaşımla konuştum sabah. Bir müdürümüz aradı. Evin dedi kirası 500 dolardan 550’ye çıktı dedi. Tamamını ödüyor, 10 bin doları ödüyor Türk Hava Yolları. Ev kirasıyla Mortgage da yapan var. Ortak hesaba yatırılıyor bu paralar yurtdışında. Yani bir şirket hesabı açıyorsunuz. Oraya yatırılıyor. Oradan siz çekiyorsunuz onu müdür olarak. Gidiyorsunuz kira ödüyorsunuz. Yakalanan atılan insanlar da var” ifadelerini kullandı.
Tele1
Öldürülen gazeteci Güngör Arslan'ın belediyedeki şaibeli ihaleyi yazdığı ortaya çıktı!
Sedat Peker'in iddialarını hatırlattı: "Mafyanın polisleri, yargıçları, savcıları var"
Atatürk düşmanlarının okullarda ne işi var ?
Son ankette sürpriz sonuçlar! İstanbul, Ankara, İzmir'de kim önde?
CHP'den Silivri için 9 Mart hamlesi
Gurbetçi olduğunu söyleyen vatandaşın Türkiye'nin ekonomisi ile ilgili sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti!
Ekrem İmamoğlu’ndan yeni soruşturmaya sert tepki: "Utanç verici, azıcık cesur olun, delikanlı olun."
İşte Türkiye'deki emeklilerin dünyadaki 'fakirlik' sıralaması: Mozambik ve Uganda ile yarışıyoruz!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan nakit destek müjdesi! Başvuru şartları belli oldu
Osman Gökçek, AKP'li milletvekilini CHP'li sanıp yumrukladı
Sedat Peker'in işaret ettiği Paramount Hotel'in sahibi Atilla Uras'ın kızından çarpıcı açıklama! 'Cihan Ekşioğlu otelimize devletin tankıyla girdi'
AKP'li belediye, gözünü yurttaşların bahçesine dikti!
Er gazileri Uyum Merkezi'nden attılar, parkta bavulla bıraktılar!
'Pazarlık usulü' yapılan ihaleler kervanına BOTAŞ da katıldı!