Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 5 silah arkadaşını şehit eden Hizbullah’a terör örgütü diyemeyen Hüda-Par, AKP listelerinden seçime girdi. Parti, Meclis’te 4 milletvekili ile temsil edilecek.
Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hüda-Par’ın Hizbullah ile ilişkisine dikkat çektiğini bir video yayımladı. Hüda-Par’ın lideri Zekeriya Yapıcıoğlu’nun ‘Hizbullah bir terör örgütü değildir’ sözleri yer aldı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Hüda-Par’ın Hizbullah ile ilişkisi olmadığını iddia ettiği anların yer aldığı video, TİP tarafından “AKP ile Meclis’e giren Hizbullah terör örgütü, 29 Mayıs’ta iktidar ortağı mı olsun? Sen karar ver. Seçim Türkiye’nin. Oylar Kemale” notuyla paylaşıldı.

Tele1
Ukrayna krizi akaryakıt fiyatlarını vurdu: Benzin ve motorine büyük zam!
Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? İşte 6 şirketin anket sonuçları
Rusya – Ukrayna savaşında son durum: Putin orduya ‘Topyekün saldırın’ emri verdi!
Vatandaş ilaç alamazken vekiller el üstünde! Meclis'in sağlık harcaması 53 milyona dayandı
Ayhan Bora Kaplan iddianamesinde kan pazarlığı iddiası
Ekrem Dumanlı anlatmaya devam ediyor 'Elçi olarak kimi isterseniz atayayım' diyen Erdoğan'a Fethullah'ın cevabı !
CHP'li Yavuzyılmaz, ETİ Maden Genel Müdürlüğü'nün astronomik kirasını açıkladı!
Dolarda yeni rekor! Döviz kuru ve piyasalarda son durum
Kızılay'dan skandal girişim! Zekâtları toplayıp yandaş şirketlere verecekler
Stagflasyon senaryoları 1970'lere ne kadar yakın
Cüneyt Arkın'dan Teröre Tepki ! HELÂL OLSUN !!!
Vatandaştan AKP'ye isyan! 'Çok öfkeliyim çok! İslam'ı temsil ettiklerini söylüyorlar hiçbir alakaları yok! Bu kadar insan işsizlikten kırılıyor, üniversite öğrencileri boşta yazık değil mi?'
Ölüyoruz ama ilaç yok
Kamyoncu esnafı isyan etti: "Gözünü açıyorsun zam, kapatıyorsun zam"