Uruguay’da Malvín Norte adlı dar gelirli insanların yaşadığı bir bölgede dolaşan SCJ2583 Plaka numaralı bir Ferrari 458 Spider’in görüntüleri kısa sürede dikkat çekti.
Bölgenin sakinleri aracın kime ait olduğunu uzun süre soruşturdu. Araç sahibinin uyuşturucu ticaretiyle ilişkisi olduğu iddia edilen yorumlar sosyal ağlarda hızla yayıldı.
URUGUAY’DAKİ BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR
Kara Para Aklama Önleme Sekreterliği ve Polis, aracın gizemli sahibinin kim olduğu sorusunu cevaplamak için gelişmeler üzerine bir soruşturma başlattı. Yerel kaynaklara göre Mehmet Aydın ismi açıklanmayan tanıdığı üzerinden bir inşaat şirketi kurdu ve Punta del Este’nin Trump Kulesi’yle iş yaptı,şirketi inşaat malzemeleri sağlıyordu.
Melih Gökçek Ankara'yı parsel parsel nasıl sattığını canlı yayında anlattı
ABD'de seçimlerde bilgisayar hilesiyle, oyları nasıl değiştirdiklerini mahkemede itiraf ediyorlar ! Tanıdık geldi mi ?
Atatürklü Türk bayrağını indiren şüpheliler yakalandı: Düşmanların hepsini bitirememişiz!
Saraydakiler ve diğerleri: Eriyen yalnızca halkın alım gücü
Erdoğan, yandaşlara 'ödül' dağıttı!
Hami Holding'in Türk vatandaşlığı reklamı sosyal medyada olay oldu!
'Süleyman Soylu katilleri bizzat biliyor' Rabia Naz'ın babası Adalet Bakanı'na seslendi
Dilan Polat cezaevinden mektup yazdı: Mektuptaki detay dikkat çekti
Uğur Mumcu, 26 yıl önce yaptığı laiklik konuşmasında, bugünleri böyle işaret etmişti !
Fındıkta büyük kayıp: Tonlarca ürün yok oldu
Onlardaki Hukuk ve Bizdeki Guguk !
Bilim Kurulu üyesi Özlü: Ciddi sorunlar yaşanabilir! Kısıtlamalar gelebilir, tedbirleri hazırladık
13 yıl boyunca CHP'yi yöneten Kemal Kılıçdaroğlu, kamera karşısına geçip partisini hedef aldı
Özgür Özel, İmamoğlu'nun posterini gösterdi, 'söz' verdi: "Söz veriyorum; CHP iktidar, İmamoğlu cumhurbaşkanı olacak"