Türkiye son yıllarda özellikle gurbetçiler ve yabancı turistler için ucuz tatilin, hatta ucuz alışverişin adresi haline gelmişti. Fakat bu yıl fiyatlar onları da büyük ölçüde etkiledi ve pek çoğu bu duruma isyan ettiği videolar paylaştı.
Yüksek enflasyon karşısında zam yağmuruna tutulan ürünler turistlerin de dikkatinden kaçmadı. Yabancı turistler için ucuz tatilin adresi olan Türkiye bu anlamdaki cazibesini yitirmeye başladı. Öyle ki Türkiye’ye gelen turistler karşılaştıkları fiyatları sosyal medyadan paylaşmaya başladı.
Tele1
Aya uzay gemisi gönderen ilk Arap ülkesi: Birleşik Arap Emirlikleri oldu
Özel'den çok tartışılan fotoğrafa tepki: "El etek öpmesini kabul etmiyoruz"
'Millet'i de ikiye böldüler: Harem-selamlık park açılışı!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 5.496 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.425.652'ye, can kaybı da 49.732’ye yükseldi!
Açlık sınırı yeni asgari ücreti de geçti
#deprem'e rağmen telefonunu kapatmadı! Avukatın soğukkanlılığı kamerada!
Ece Üner, hakları için mücadele eden Polonez işçilerinin karşısına çıkan Çatalca müftüsünü yerin dibine soktu
Mahfi Hoca açıkladı: "Ekonomiyi düzeltmenin yolu buradan geçiyor!"
CHP'nin yardım kolileri koronavirüs bahanesiyle engellenirken, MHP'ye serbest bırakıldı!
Özgür Özel: "Murat Kurum'un İstanbul'un felaketi olmasına izin vermeyeceğiz"
TFF Başkanı Büyükekşi: Bu sezonda transfer sürecinde yabancı sayısında bir değişiklik yok.
Korkut Boratav faiz kararını değerlendirdi: "AKP’ye oy verenleri de pişman edebilecek bir kemer sıkma dönemi olacak"
Ferdi Zeyrek'in ikiz kızlarının son isteği duyanları ağlattı
Şimşek, itibara para için esnafı silkeliyor: Maliye, pazarcı esnafının peşine düştü