Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 24 Şubat'tan beri devam ederken, başkent Kiev'den patlama sesleri yükseldi. Sokakta yürüdüğü esnada saldırılara şahit olan bir kadın ise o anları kayıt altına aldı. Telefonuyla çekim yapan kadın, yakınında meydana gelen patlamanın ardından büyük paniğe kapıldı ve kendini korumaya çalıştı. Patlamanın şiddetiyle etrafa alevler saçıldı.
Öte yandan, Ukrayna basınından aktarılan bilgilere göre Kiev merkezine ana yol bağlantısı sağlayan viyadük köprüsünün vurulduğu anlara ait yeni bir görüntü de ortaya çıktı. Saldırı anında bir kişinin köprüde bulunduğu fakat yaralanmadan olay yerinden ayrıldığı görüldü.
Saldırılarda 8 kişi öldü
Ukrayna İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Rostyslav Smirnov saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 24 kişinin yaralandığını söyledi.
İHA
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ekmeklerini dağıtan 3 kişi gözaltına alındı!
Aylık maaşı 30 bini geçti! Bizim paramızla ödenmese gözümüz yok!
AKP’li Şamil Tayyar’dan Mehmet Uçum'a ağır sözler: 'Devleti içeriden çökertiyorlar'
Emekliler elektrik zammını protesto edip faturaları yaktı
Ucuz dolar satan Halkbank hakkında karar verildi
Yaz makyajı nasıl yapılmalı?
Tesla, stop lambası sorunları nedeniyle 300.000'den fazla aracı geri çağırıyor
Cumhurbaşkanlığı anketi: Erdoğan'a karşı en yüksek oyu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu alıyor!
Özlem Çerçioğlu’na 2 ayrı suç duyurusu: ‘Açıkça ortaya koymak zorunda’
Eski CIA danışmanı Henri Barkey: "O gece Kavala ile değil, tanınmış bir Türk gazeteciyle yemekteydim"
Tüm dünyada kötü örnek olarak gösteriliyoruz! "MB’ye müdahalenin sonucunu görmek için Türkiye’ye bakın"
İYİ Parti'den 2024 mesajlı yeni video: 'Artık dükkânlar kapanmayacak; Esnaflar Tarih Yazacak'
Son seçimleri bilmişti! CHP farkı açtı mı? İşte anket verileri...
Yarın hakim karşısına çıkacak olan Dilan Polat son kez Engin Polat'ı ziyaret etti: Son halini görenler 'toparlamış' dedi