AirportHaber'de yer alan habere göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), skandal bir karara imza atarak havayolu şirketlerinin Zafer Bölgesel Havalimanı'nı kullanması için talimat verdi.
Yap İşlet Devret (YİD) modeli ile yapılan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın beklenen ilgiyi görmemesi ve sık sık kamuoyunda gündeme gelmesi sonrası havalimanının potansiyelini artırmak için skandal bir karara imza attı.

Ayrıca yazılı talimatın dışında şirketler tek tek aranarak İran'dan Türkiye'ye gelen Gaziantep ve Isparta üzerinden yapılan uçuşların Zafer Bölgesel Havalimanı'ndan yapılması konusunda telkinde bulunuldu.
Tebliğciler pavyon ziyaretlerini bir hayli sevdi!65 izlenme
İsrafın boyalısı: Araç başına 65 bin TL46 izlenme
Bilim Kurulu üyesi ‘cinayete teşebbüsle eşdeğer’ diyerek uyardı!91 izlenme
Özgür Özel'den 'boykot' soruşturmasına 'Erdoğanlı' yanıt: "Tayyip Erdoğan’a helal olan millete haram olamaz! Boykot demokratik haktır"41 izlenme
Valilikten tepki çeken karar! Sahipsiz hayvanların beslenmeleri yasaklandı28 izlenme
Boş baklava, içsiz köfteden sonra kırık ceviz: "İnsanlar 600-650 liraya gelip hurma alamıyor. Ceviz de pahalı. Daha çok kırık cevize yöneliyorlar. 200-250 lira olan"39 izlenme
Hayali bile para yutuyor32 izlenme
AKP'li vekilden cemaat itirafı: Dindarlara baskı var denilerek...291 izlenme