Ülkü Ocakları üyeleri, '66 TL KYK ile geçinemiyoruz' diyen öğrencilere saldırdı!

57 izlenme 03 Ocak 2024
Reklamlar

KYK ile ilgili İstanbul Üniversitesi yakınlarında bildiri dağıtan öğrencilere Ülkü Ocakları'nın saldırdığı bilgisi geçildi.



İstanbul Üniversitesi'nin yakınlarında bulunan Vezneciler Metro girişinde bildiri dağıtan öğrenciler saldırıya uğradı.

"Günlük 66 TL KYK ile geçinemiyoruz" diyen Öğrenci Faaliyeti üyesi üniversite öğrencilerine, Ülkü Ocakları üyeleri tarafından saldırıda bulunuldu.

Sivil polis iki grubun arasında girerek öğrencileri sakinleştirmeye çalıştı.

Herhangi bir öğrencinin yara almadığı bilgisi de aktarıldı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milletin parasıyla romantizm! Gebze Hayvan Barınağı önündeki hayvanseverlerin çadırları kepçeyle söküldükten sonra alana toprak döküldü Vatandaş artık haykırıyor 'Şuurlu bir Müslüman AKP'ye oy vermez ! Bunların cenaze namazı da kılınmaz ! AKP'ye oy verenler bu ülkeye ihanet ediyorlar !' Tarım Hayvancılık Federasyonu çay üreticilerine gübre yerine mermer tozu satmaya çalıştı!