Home
11 Mayıs 2024 ( 52 izlenme )
Reklamlar

Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak, Sinan Ateş için 'kahpe' dedi, Ayhan Bora Kaplan'la fotoğrafı ortaya çıktı!


Gazeteci Erk Acarer, kendisi için "FETÖ'cü" diyen Ankara Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak'ın, suç örgütü liderliği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ayhan Bora Kaplan'la ve Sinan Ateş cinayeti sanıklarından Emre Yüksel'le fotoğrafını paylaştı.



Gazeteci Erk Acarer "Bazen saçmalıyor ya da çocuktur deyip geçmeyeceksin. Zira kimi zaman bir ipucu bize derin bağları gösterebilir" dediği mesajında, kendisine "Fetö'cü" diyen, Sinan Ateş için "Kahpenin dirisi yetmiyormuş gibi bir de dirisi başımıza dert oldu" ifadelerini kullanan Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak'ın Ayhan Bora Kaplan'la ve Sinan Ateş cinayeti sanıklarından Emre Yüksel'le çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

Gazeteci Erk Acarer, kendisi için "FETÖ'cü" diyen Ankara Ülkü Ocakları yöneticisi Zeki Berkay Albayrak'ın, suç örgütü liderliği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ayhan Bora Kaplan'la ve Sinan Ateş cinayeti sanıklarından Emre Yüksel'le fotoğrafını paylaştı.

Acarer mesajında "Bazen saçmalıyor ya da çocuktur deyip geçmeyeceksin. Zira kimi zaman bir ipucu bize derin bağları gösterebilir… Savcılar göreve! Şaka be şaka… Anarşizm çok güzel. Arkana 35 kamu görevlisi partili olursa kendi kanununu kendin yaratabiliyorsun" dedi.

 


bizimtv.com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gökhan Zan seçmen kağıtlarıyla paylaştı | Seçimde şaibe iddiaları: 'Yüzde 100'e yakın CHP seçmeninin olduğu yerde cesaret etmişler' İktidar yüzde 300 enflasyonla ihale dağıtıyor: Bir ihaleyi tek kalemde dört kat artırdılar! Endonezya'da sanayi bölgesinde patlama! En az 12 kişi öldü, 39 kişi yaralandı Bahçeli'den sert açıklama: "AK Parti içindeki gayri memnun kesim..."