Home
27 Şubat 2019 ( 103 izlenme )
Reklamlar

Ünlü market zinciri konkordato istedi

Mali yapısı bozulduğu için konkordato isteyen şirketler kervanına yapı market zinciri Praktiker de katıldı.



Konkordato isteyen şirketler kervanına yapı market zinciri Praktiker de eklendi.

Cumhuriyet'ten Emre Deveci'nin haberine göre, Praktiker Perakende Mağazacılık A.Ş. ile bu şirketin bağlı olduğu Uygulama Yapı Marketleri A.Ş., konkordato talebiyle İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurdu. 

Bugün yapılan başvuru sonucunda mahkeme, şirket için iki ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.

"Organize perakende ev geliştirme" alanında faaliyet gösteren Praktiker, 1979 yılında Almanya'da 4 mağaza ile faaliyete başlamıştı. Türkiye'de 1997'den bu yana bulunan şirketin hisseleri 2014 yılında Uygulama Yapı Marketleri AŞ'ye devredilmişti. Praktiker'in Türkiye genelinde 16 adet mağazası bulunuyor.

https://www.abcgazetesi.com/ekonomi/unlumarketzincirikonkordatoistedi/haber122920

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cüppeli Ahmet yalakalığın zirvesine vurdu ! 'Erdoğan'a itaat etmek farzdır' Sedat Peker'den, Mehmet Ağar ile ilgili yeni paylaşım! "Kaçak petrol dosyasını açacağım" RTÜK, kocasını bıçaklayan kadına ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntülerin kocasına gösterildiği Zahide Yetiş programı hakkında inceleme başlattı Mansur Yavaş Çorba Soruşturması sessizliğini bozdu! "İnsani olan herkes benim gibi davranır"