Geçmiş senelerde AKP ve MHP için çalıştığını söyleyen ülkücü bir vatandaş sokak röportajında "MHP’liyim Erdoğan’a oy veren bu elimi kesip Türk milletinden özür dilemem lazım" dedi.
Yaşlı bir vatandaşın muhalefete yönelik "İktidara gelemezler çünkü Türkiye'ye zararları var" sözlerine tepki gösteren ülkücü vatandaş "ülkücü olarak ben cevap vereyim" dedi.
Vatandaş tepkisini şöyle dile getirdi:
"Ben dedem emekli olduğunda kamudan 2 daire alıyordu. Benim babam bir daire alıyordu. Ben de kamudayım. Bugün yarım araba alamıyorsun. Bu bir. Kılıçdaroğlu şunu yaptı, bunu yaptı diyorlar. Vallahi de billahi de daha ilk defa Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim. MHP dışında hiçbir partiye oy vermem. Bugün ben Kılıçdaroğlu'nun ailesiyle alışverişe gittiğini görüyorum. Benim evimden daha küçük bir evde yaşıyor, memur gibi. Kapımın önünde arabam yatıyor. Ben işe otobüse gidiyorum, ekonomik kriz var. Vallahi billahi 2018 seçimlerinde bir oy Erdoğan'a bir oy Devlet Bahçeli'ye diye Ülkü Ocakları ile 81 vilayette çalışma başlattık. Şu elimi kesmem lazım benim Erdoğan'a oy verdiğim için. Türk milletinden özür dilemem gerekiyor."
KRT
Otogaza zam!
Geniş tanımlı işsizlik Cumhuriyet tarihin zirvesinde! Hem de TÜİK verisi
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Gökçek hakkında suç duyurusu
İstanbul'dan deprem göçü
Kenya'da bit pazarında Türk vatandaşlığı satılıyor!
'Neden hayır' sorusuna verilen en net yanıt 'Kölelik isteyenler evet diyecek !'
ABD-İsrail ve İran savaşında 23'ncü gün: Trump ve İran'dan peş peşe Hürmüz tehditleri!
Depremde kullanılacak askeri alanlar lüks konutlarla dolduruluyor
Şahan Gökbakar'dan Erdoğan'ın boykot çağrısına tepki
AKP bayrağını açtı milyonlarca TL'lik ihaleyi kaptı! Tek başına girdi
Atatürk’ün emriyle kurulmuştu, kaderine terk edildi
TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kendisine tepki gösteren hak sahibi vatandaşı yumrukladı!
Yangın söndürme ihalesinde ince hesaplar: THK uçakları ihaleye sokulmadı, şartlara uyan tek uçak var!
Bir hizmet daha Cumhur İttifakı tarafından engellendi!