29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta yaşanırken, bu coşkuya ortak olmak isteyen ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla katıldı.
Fakat bu paylaşımlar Cumhuriyet Bayramı’nda hissedilen duygular ya da Cumhuriyet'e ilişkin düşünceler yerine, kısa ve sade kutlama cümleleri oldu.
Ünlü isimlerin paylaşımlarında kutlamalar çoğunlukla “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” ifadesiyle sınırlı kaldı.

Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan ünlü isimlerin paylaşımlarında bu yıl çoğunlukla sadelik vardı. Bayramın anlamına ilişkin duygularını paylaşmak yerine doğrudan kutlama mesajı yayımlayan isimler, kısa ifadeleri tercih etti.

İlk bakışta paylaşımlarıyla dikkat çeken isimler arasında Ajda Pekkan, Beyazıt Öztürk, Birce Akalay, Büşra Pekin, Cem Yılmaz, Eser Yenenler, Hakan Altun, Hasan Can Kaya, Hayal Köseoğlu, Merve Özbey, Murat Boz, Oğuzhan Koç, Serenay Sarıkaya, Şükran Ovalı, Tarkan, Tülin Şahin ve Berna Laçin yer aldı.

Paylaşımların tekdüze olması, akıllara “Ünlüler korktu mu?” sorusunu getirdi. Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan isimler, mesajlarında kişisel yorumlara girmeden yalnızca tebriklerini iletmeyi tercih etti.

Milyonlarca takipçiye ulaşan paylaşımları gören kullanıcılar ünlü isimlerin duygularını ve düşüncelerini ifade etmekte çekindiğini düşünürken, paylaşımların birbirine benzerliğine dikkat çekti.
NEFES
Krizin perişan ettiği halktan iktidara hodri meydan: "Seçimde değil, şimdi gelin"101 izlenme
Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'e Yeni Akit iftira attı62 izlenme
Emeklilikte yaşa takılanları eleştiren Erdoğan 46 yaşında emekli olmuş!962 izlenme
Erdoğan'a bağlanmayan bir bunlar kalmıştı!240 izlenme
Elektriğe zam kapıda! Atilla Yeşilada karanlık günler için uyardı: "Mum stoku yapın"44 izlenme
Saraçhane'nin coşkusu yurdun dört bir yanında! Mahalleler tencere-tava sesiyle yankılandı76 izlenme
Fındık üreticisinin isyanı ! Kimi fındığını yakıyor, kimi fidanları kesiyor !246 izlenme
AKP içinde İmamoğlu çatlağı: Eski vekil hakkında ihraç talebi41 izlenme
Kiev’deki Türk vatandaşları tahliye ediliyor
Cübbeli'den skandal sözler ! 'Kadınların kızların okuması aman Yarabbi asla !'
Karnını doyurmak için zeytin toplayan 66 yaşındaki emekli: "13 bin maaş alıyorum. Ama benim 13 bin lira maaşım bana yetmediği için şimdi zeytin bahçesinde zeytin topluyorum"
Hakan Bahçetepe'den GOP seçimleri öncesi AKP ve MHP'lilere çağrı: "Vicdanınızın sesini dinleyin"