Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili vaatlerini anlattıkları kısa mesajın BTK tarafından engellendiğini söyledi.
SMS YASAĞINA KARŞI YENİ VİDEO YAYIMLADI
Sosyal medya hesabından yeni video yayınlayan Kılıçdaroğlu, "Meydanlara, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargoyla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bu duvarı aşmak için bugün EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik. Ancak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yani BTK bu kısa mesajımızı engelledi" diye konuştu.
"Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar" diyen Kılıçdaroğlu, "O mesajda şunu söylemiştim: EYT'deki çifte standart son bulacak. 8 Eylül 1999'da sigortalı olan emekliliğe hak kazanıyor ama 1 gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT'deki bu adaletsizliği bitireceğim, vatanını seven sandığa gelsin" ifadelerini kullandı.
"HERKES TÜM REHBERİNE GÖNDERSİN"
Kendisini destekleyenlerden videosunu herkese göndermesini isteyen Kılıçdaroğlu, "Şimdi bu videoyu izleyen herkesten bir istirhamım var. Sevgili halkım bu videonun altına videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin. Saraya ve saray aparatı kurum yöneticilerine inat tüm milletimize ulaşacağız" dedi.
İşte o paylaşım:

Yeniçağ
AKP, işten atıp gözaltına aldığı Erdoğan Canpolat'ı gizlice parti üyesi yapmış!
Kim Milyoner Olmak İster'de Görülmemiş Soru! Kenan İmirzalıoğlu ekrana bakarken kahkahayı patlattı
Rusya’da ‘savaşa hayır’ protestoları büyüyor: 467 gözaltı
İYİ Parti, Erdoğan ile görüşen Akşener'i ihraç etmeye hazırlanıyor
Cumhurbaşkanı'na hakaret davası: Barbaros Şansal'a 3 ay 22 gün hapis
Sedat Peker davasında 7 tahliye ve ‘kırmızı bülten’ tartışması
KTÜ'de ‘Böyle bir tesadüf yok' dedirten olay! Damat sınava girdi 1 günde 2 bölüm kazandı! Rektörün 3 kızı ise...
Skandala karışan hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi görüntüleri ortaya çıktı!
AB iki yüzlülüğü: Rusya yapınca terör eylemi, İsrail için 'meşru müdafaa'
"TOKİ'den bana ev çıkacak mı?" sorusunun mimarı Murat Kurum, genç astrologu hüngür hüngür ağlattı: TOKİ ile 'Kaynanam aramızı bozacak mı?' sorularından bıkıp işi bıraktı