AKP Artvin Milletvekili adayı, eski Tarım Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmaları için dün geldiği Ardanuç’ta bir dizi inceleme yaptıktan sonra, ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Çelik, Çay bahçesindeki sohbeti sırasında, ormanlar tahrip edildiği gerekçesiyle vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.
Vatandaşla Faruk Çelik arasında şu diyalog yaşandı:
Vatandaş: Sizin iktidarınızda yaptırdığınız ahırlarda içinde hayvan olmayan ahırlar var. Ve birkaç tane evi olanlara ev yaptırdılar. Ben bunları sana anlatmak istiyorum ve aynı zamanda da ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz.
Faruk Çelik: Ormanlara sahip çıkacağız abi, işte geldik çıkacağız inşallah
Vatandaş: 20 senedir sahip çıkmadınız şimdi mi sahip çıkacaksınız?”
Bu sırada etrafta bulunan bazı kişilerin de "20 senedir çıkmadınız" dedikleri duyuldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi kurucuları arasında yer alan Yusufeli doğumlu Faruk Çelik, Cumhurbaşkanlığı sistemi öncesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı. Çelik, halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi.
Yeniçağ
AKP'de büyük kriz! Üst üste istifalar...
IMF: "Dolar 120 TL'ye dayanacak"
İstanbul Finans Merkezi’nde hesap 1,1 milyar dolar şaştı
Ünlü ekonomistten Bakan Albayrak'ı kızdıracak yazı!
Özgür Çelik: "Türkiye'de mevcut azınlık iktidarının arkasına hizalanmayan her parti, her kurum saldırı altındadır. Alınan karar CHP'nin iktidar yürüyüşünü durdurma çabasıdır"
CHP’ye yasak, Diyanet’e serbest! Başka ülkelere göndermek için bağış topluyorlar!
İsrail kamuoyu Hamas'la savaşı nasıl değerlendiriyor?
MASAK, Dilan-Engin Polat çiftini yakın takibe aldı: 'Milyonlarca liralık şaibeli işlem' iddiası
Eski vekilin dosyası Bakanlık’ta
Edirne Valiliği Yunanistan’a geçen göçmen sayısını açıkladı
Yerel seçim öncesi Cumhur İttifakı’nda çatlak! AKP’li isim MHP’li başkanı genel merkeze şikâyet etti
Kuzey Marmara'da 'garanti' tutmadı, fatura yine halka!
Megastar isyan etti: "Amacınız nedir? Aklım almıyor"
Türkiye-Irak petrol boru hattı krizinde yeni perde! "1 milyar dolar buharlaştı"