Vergilerin yüksekliğinden şikâyet eden vatandaş: “Şimdiki mevcut sistem, vatandaşların cebini delik deşik etmiş durumda”

21 izlenme 03 Şubat 2025
Reklamlar

Vergilerin yüksekliğinden şikâyet eden vatandaş:
“Eskiden ‘Kırk Haramiler’ vardı. İnsanların yolunu kesip paralarını alırlardı. Ama bu insanların evine dönebilecekleri kadar parayı ceplerine bırakırlardı. Şimdiki mevcut sistem, vatandaşların cebini delik deşik etmiş durumda. Bir tane araba alayım diyorsun, 100 bine gümrükten giriyor, bayisine gidiyorsun 700 bine alıyorsun.”

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 yıl önce bugün Erdoğan’ın ‘Ananı da al git’ dediği çiftçi: Tarlamı satışa çıkardım Canan Kaftancıoğlu’ndan Bakan Yerlikaya’ya, Süleyman Soylu sorusu: "Sizden önceki, koltuğunda armut mu topluyormuş?" 1000 gündür tutuklu olan Osman Kavala’nın eşi ve avukatlarından flaş açıklamalar! Londra'da Filistin'le dayanışma yürüyüşü düzenlendi: Karşıt protestoculardan 80'i tutuklandı