AKP iktidarının medyasından Yeni Şafak'ın televizyon kanalı Tvnet'te ilginç bir sahne yaşandı.
Yenisafak.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni Ersin Çelik ve Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan'ın gündeminde yer alan programda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya hedef alındı.
"YÜREKLİ BİR YENİ ŞAFAK MUHABİRİ ARANIYOR"
Kılıçarslan, Bakan Yerlikaya'nın yatırımını yapan 'İletişim profesörünün' 28 Şubat'ta 'neler yaptığının ben araştıracağını ' 'Yürekli bir Yeni Şafak muhabiri' olarak değerlendirdiğini söyledi. Kılıçarslan sarf etti:
- "O iletişim profesörünün 28 Şubat'ta ayrıntılı araştırma yapacak yürekli bir Yeni Şafak muhabiri aranıyor Ersin Çelik. Ali Yerlikaya'nın iletişimine erişilebilen prof mrof adamı 28 Şubat'ta üniversitede tam olarak neler araştırıp ortaya koyabilecek yürekli bir muhabir aranıyor."
YENİ ŞAFAK'TAN TALEBE ONAY GİBİ SÖZLER
Yenisafak.com.tr'nin başındaki isim olan Çelik de, "Bakalım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Kılıçarslan , "Madem öyle manşet böyle. Madem öyle manşet böyle" dedi.
Kısa bir sessizliğin ardından Çelik'in, " Mesela o sosyal medya algısı da bitti yani İçişleri Bakanının sosyal medyası da..." ifadelerinin ardından Kılıçarslan, Yerlikaya'ya 'lakabı' yapacağını açıkladı.
"EMOJİ BAKAN NEDİR ABİ YA"
Kılıçarslan, Yerlikaya'nın 'Emoji bakanı' olarak anıldığını söyleyip, "Kocaman bir emojiye dönüştü abi" dedi. Kılıçarslan sarf etti:
- "Ali Yerlikaya nedir abi? Ali Yerlikaya geniş bir emojiye dönüştü abi. Herkes dalga geçiyor. Emoji bakan diye. bak emoji bakan diye dalga geçiyorlar abi artık Ali Yerlikayla. Emoji bakan nedir abicim ya"
HEDEF GÖSTERİLEN İSİM ERGÜN YOLCU MU?
Kılıçarslan'ın hedeflediği isim Prof. Dr. Ergün yolcu olabilir mi? Yolcu, Kılıçarslan'ın dağıttığı gibi bir İletişimü Prof. Yolcu, Yerlikaya'nın başdanışmanlığını yapıyor.
