Burdur’un Bucak ilçesinde çıkan orman yangını 21 saat sonra kontrol altına alındı.
TBMM İdare Amiri ve CHP'li vekil Göker yangın bölgesinde açıklamada "Gözümüz yukarıda helikopterle yangının söndürülmesini beklerken, gelen helikopter maalesef bakanın helikopteri çıktı" dedi ve Pakdemirli'yi istifaya çağırdı.
Göker şöyle konuştu:
“Gözümüz yukarıda helikopterle yangının söndürülmesini beklerken, gelen helikopter maalesef bakanın helikopteri çıktı. Bunca yangından, bunca acıdan ders alınmamış olmalı ki, bakan transferini helikopterle yapan bir başkanlık sisteminde, ormanlarımızı söndürmek için gece görüşlü bir helikopterimiz yok.
Bu aymazlık nereye kadar sürecek? Daha neleri yaşamamız gerekiyor ki, sizin bu lüksünüzden şatafatınızdan kurtulalım. Bakan bey kendinize gece görüşlü helikopterle transfer sağlayabildiğiniz imkanları niçin yangınları söndürmek için akıl edemediniz.
Arkamda koskoca bir orman sabaha kadar yanmayı bekliyor. Niye? Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgeye gönderebileceği, sevk edebileceği gece görüşlü helikopteri olmadığı için. Niye burada itfaiye erleri sabaha kadar su sıkıyor; canlarımız, ormanlarımız, ciğerlerimiz yanıyor. Lütfen kendinize gelin onurlu bir iş yapın ve bakanlıktan istifa edin.”
Son ankette Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki fark 0,3 çıktı! Bu sonuç çok fazla su kaldırır39 izlenme
"Benim için tatmin edici bir para kazanıyorum"228 izlenme
İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'tan Erdoğan'a "Türkiye İsrail'e saldıracak" yanıtı27 izlenme
Bloomberg’den S400 iddiası: ABD gelecek hafta Türkiye’ye yaptırımlarını açıklayacak69 izlenme
Bütçede memur maaşına para kalmadı!48 izlenme
Seçil Erzan'ın Denizbank yöneticileri ile ilgili iddialarına takipsizlik kararı34 izlenme
AKP'li Mamak Belediyesi'nin yoksula konut projesi yandaşa konut projesi oldu! Projenin başındaki ismin akrabaları gecekondu topladı!47 izlenme
Belediyeye ait meslek fabrikası polis zoruyla tahliye edildi! Başkan Cemil Tugay: "CHP'li belediyeler 'yabancı belediye' muamelesi görüyorlar"34 izlenme
Kasa kasa domates ve biberi fiyatları düşmesin diye çöpe döktüler, durumu öğrenen İBB acımadı !
Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez 'Vergi alınamaz' dedi nedenini de tek tek anlattı
Clinton istedi Demirel vermedi, Trump istedi Erdoğan yeşil ışık yaktı
Cem Yılmaz kendisine 'soytarı' diyenlere öyle bir cevap verdi ki!