Sokak röportajında 85 yaşında çalışmak zorunda olduğunu anlatan yaşlı kadın AKP iktidarına isyan etti. Epilepsi hastası oğluna bakmak için çalıştığını anlatan yaşlı kadın, “Her sabah uyandığımda acaba kalkıp gidebilecek miyim, çalışabilecek miyim diye düşünüyorum” dedi.
Verdiği hayat mücadelesi anlatan yaşlı kadın, “İşimiz zor. Vallahi çok zor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Sabah uyandığımda acaba kalkıp gidebilecek miyim, çalışabilecek miyim diye düşünüyorum. Oğlum orada yatıyor onu bırakıyorum da kalkıp geliyorum işe. Oğlum epilepsi hastası kalkamıyor, kalkınca düşüyor ya da uykuya dalıyor. Ben bu yaşta ona bakıyorum 85 yaşındayım” dedi.
Muhabirin “Bu yöneticiler seni izleyip utanır mı?” sorusuna yaşlı kadın “Utanmış olsalar zaten bir yerde görüyorlar. İlla ki görüyorlar. Deler ki teyze bu yaşta niye uğraşıyorsun? Gel de sana bir yardım yapalım derler. Ama maalesef herkes kendini düşünüyor” şeklinde yanıt verdi.
Kaynak: kanal dünya
Tele1
Sedat Peker göndermesi! Zafer Arapkirli, Arınç'ın o sözünü hatırlattı
Ayhan Bora Kaplan: "15 Temmuz’da silahları nereden bulduğumu söyleyemem"
Ek bütçe yetmedi, işsizin parasını kırptılar
Son İstanbul seçim anketi! Fark açılıyor...
Flaş iddia: Erdoğan Bayraktar 700 daire için mi konuştu?
AOÇ adı 2 milyar TL’ye silinecek
Dilek İmamoğlu: "Milletin oyuyla seçilenler milletin iradesini temsil eder. Adaletsizce tutuklanmaları, baskılarla kontrol edilmeye çalışmaları doğrudan millet iradesinin hakkının ve gaspıdır"
6 yaşında evlendirme davasında istinaf mahkemesi cezayı az buldu, sanıklar yeniden yargılanacak
Hani 33 şehitti? Yandaş Cem Küçük itiraf etti! 'Rusya 60 askerimizi şehit etti, kınayamadık bile'
Okul müdürü ile veli arasında yumruk yumruğa kavga! O anlar kamerada