Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın 'FETÖ' arşivi saçıldı!

136 izlenme 10 Kasım 2020
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albarak'ın istifasından sonra Hazine ve Maliye Bakanı görevine getirilen Lütfi Elvan'ın 'FETÖ' arşivi sosyal medyada saçıldı. Elvan'ın FETÖ'nün sözde Türkçe Olimpiyatları'na sıkça katıldığı ve örgütü övdüğü belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albarak sosyal Instagram üzerinden istifa etti. Albayrak'ın istifası 27 saat sonra kabul edildi. Dün gece yarısı da yerine Lütfi Elvan getirildi.

Elvan daha önceki AKP hükümetleri döneminde de yer almış, birçok görevde bulunmuştu. Elvan'ın 'FETÖ' arşivi sosyal medyada saçıldı. Elvan'ın FETÖ'nün sözde Türkçe Olimpiyatları'na sıkça katıldığı ve örgütü övdüğü belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Meclis’te biz ne dersek o olacak. Erdoğan’ı biz kurtardık' diyen MHP Genel Başkan Yardımcısıı Aycan görevden alındı! Güllü’nün ölümünde şüphe derinleşiyor: Sultan’ın tedirgin tavırları dikkat çekti! MHP'de dikkat çeken istifa! "Devlet Bey’in bir bildiği vardır dedik ama boşunaymış" Ankara’da esrarengiz gazete!