Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın 'FETÖ' arşivi saçıldı!

128 izlenme 10 Kasım 2020
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albarak'ın istifasından sonra Hazine ve Maliye Bakanı görevine getirilen Lütfi Elvan'ın 'FETÖ' arşivi sosyal medyada saçıldı. Elvan'ın FETÖ'nün sözde Türkçe Olimpiyatları'na sıkça katıldığı ve örgütü övdüğü belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albarak sosyal Instagram üzerinden istifa etti. Albayrak'ın istifası 27 saat sonra kabul edildi. Dün gece yarısı da yerine Lütfi Elvan getirildi.

Elvan daha önceki AKP hükümetleri döneminde de yer almış, birçok görevde bulunmuştu. Elvan'ın 'FETÖ' arşivi sosyal medyada saçıldı. Elvan'ın FETÖ'nün sözde Türkçe Olimpiyatları'na sıkça katıldığı ve örgütü övdüğü belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bikinisiyle namaz kılan kadın tartışma yarattı ! İzleyin, karar sizin... RTÜK Akit TV’ye ‘dur’ dedi! Hamas'tan İsrail'in skandal iddiasına yanıt: Şifa Hastanesi'nin yönetiminde taraf değiliz İkinci ayağı da kesilince dışarı çıkamaz oldu: 'Ellerin var' diyerek bakım aylığını kestiler!