Yeniden Refah Partisi’nin Düzce Belediye başkan adayı türkücü Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında kahvehanede bir araya geldiği vatandaşlardan biriyle tartışıp, elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüdü. YRP Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında Çay Mahallesi’nde bir kahvehaneye giderek vatandaşlara hitap etti.
Burada, Düzce’deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne süren Güloğlu, “Siz farkında değilsiniz. Düzce’de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. ‘Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün’ diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor” dedi.
Bunun üzerine kahvehanede bulunan mahalle sakinlerinden biri Davut Güloğlu’na “Kim o gazeteciler açıkla da bilelim” dedi.
Davut Güloğlu ise “Seni buraya tuttular da mı gönderdiler” dedi. Vatandaş da “Beni satın alacak para yok” diye cevap verdi.
Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüyünce kahvehanede bulunanlar araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Davut Güloğlu
(DHA)
Tele1
İki Erdoğan: Atatürk Havalimanı’nda başka, Ataşehir’de başka
Hatay alevlere teslim: Köyler tahliye edildi!
Erdoğan'ın "uçan sarayında" dikkat çeken oda
TRT 100 milyonu konuk ağırlamaya harcadı!
Ayşe Tokyaz davası: Pişkin tavırlarını sürdürdü, 'Hepinize yeterim' dedi
Kaçak çalışan Suriyeli 7 doktor 5 milyon liralık ilaçla yakalandı!
Atatürk’ün Beyaz Vagonu’na gece yarısı operasyonu!
CHP'nin kurultay davası ertelendi
3 gün önce taşındıkları evlerinde sabaha karşı adeta yaylım ateşine tutuldular
Komünist belediye işçilerin çalışma saatlerini düşürüp yüzde 85 zam yaptı