TELE1’de yayınlanan Çürüme programına konuk olan TELE1 Washington temsilcisi Yılmaz Polat AKP’nin ABD’deki lobicilik faaliyetlerine değindi. Polat, AKP’li yöneticilerin ABD’ye gittiğinde ilk ziyaret ettiği yerlerin Yahudi kurumları olduğunu söyledi. Amerikan Adalet Bakanlığı’nın her altı ayda bir lobicilik faaliyetlerini kongreye bildirdiğini söyleyen Polat, “Türkiye’nin 160 ülke arasında lobilere harcadığı miktar ilk 10’a girer. Türkiye lobicilik faaliyeti için ortalama her yıl 10 milyon dolara yakın para harcıyor” dedi.
Polat, Netanyahu’nun partisine üye olan birinin Türkiye’nin lobiciliğini yaptığını söyledi.
Tele1
Tolga Çevik İstanbul’da devam eden sandık sayımına gönderme yaptı
FETÖ okulu iki yıl sonra ‘keşfedildi’!
Soyadı gibi ballı ihaleleri topladı
Sedat Peker'in 15 Temmuz iddiaları sonrası dönemin AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'den bomba ‘silahlandırma’ açıklaması! 'Savcılarımıza yalvarıyorum'
Altın ve dolarda ne oluyor? İşte uzman görüşleri…
Teksas’ta Doğalgaz Alana Üste Para Ödeniyor!
Fransa'da laiklik tartışması: Macron'un Elysee Sarayı'nda dini tören düzenleme kararına birçok parti tepkisine yol açtı.
Gericilerin hedefindeki bir festivale daha engelleme! Valilik kamp ve alkolü yasakladı
AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in de Hiranur Vakfı'yla bağlantıları ortaya çıktı
Tıp'ta çığır açıldı ! Müslümanlar zekât vermediği için böbrek hastası oluyormuş !