Esenyurt’ta silahlı baskınlar devam ediyor.
Esenyurt Koza Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre alacak verecek meselesi yüzünden yüzünden öfkelenen M.B.T. pompalı tüfekle geldiği kuaför dükkanına önünde dehşet saçtı. Art arda tüfeğini dükkana ateşledi. Çevredeki vatandaşlar paniğe kapılarak etrafa kaçıştı.
İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Devriye atan polis ekipleri M.B.T.’yi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polis tarafından olay yeri incelemelerine başlandı.
Yaşanan anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
YİNE ESENYURT YİNE OLAY
Esenyurt’ta yaşanan silahlı baskınlar bitmiyor. Bundan bir hafta kadar önce de 4 kişi tekel bayii basıp 2 genç çocuğu silahla vurarak öldürmüştü. Cinayet zanlıları çok geçmeden yakalanmıştı. Neyse ki bu olayda can kaybı yaşanmadı.
Yeniçağ
Kılıçdaroğlu'na 'Bürokratları tehdit etti' diyen Erdoğan'ın arşivden çok konuşulacak bir videosu çıktı!
Erzurum'da ekmek üretimi durduruldu!
AKP Genel Sekreteri, Mansur Yavaş'ı eleştireyim derken alay konusu oldu
Furkan Bölükbaşı hakkında tutuklama talebi
20 yılın özeti: Bit pazarı!
Mersin'de bir yurttaşın feryadı yürek yaktı! 'Bayat ekmek bile alamıyorum'
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 407.939'a, can kaybı 11.326’ya yükseldi!
Dünya şampiyonu Vasyl Lomachenko, Ukrayna’da savaşa katıldı
Sedat Peker'den yandaş Akit'e! "Kahpesiniz. Namussuzluk niye yapıyorsunuz?"
Erdoğan’ın uykusunu kaçıran %15’lik kitle belli oldu