Home
08 Kasım 2023 ( 51 izlenme )
Reklamlar

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma


Artvin Valiliği, Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.


Artvin Yusufeli’nde görev yapan kaymakam Hacı Kerim Meral’in ilçede yemek yediği restoranda döneri beğenmeyerek, hesabı ödemek istemediğini söylediği iddiaları sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

“İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ”

Artvin Valiliği, kaymakam hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Bugün medyada yer alan konu ile ilgili olarak Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan: "Lüks, şatafat ve israf alıp başını gitmişse burada çok ciddi bir sorun var demektir" Wagner lideri Prigojin’in ses kaydı ortaya çıktı: Anlaşmayı böyle duyurdu Kocaeli’de İmamoğlu protestolarında tutuklanan 6 kişi tahliye edildi Yine tarikat skandalı! Engelli kızı intihara sürüklemekle suçlanan şahsın savunması pes dedirtti: "Bana aşık olmuş"