Zonguldak, Ereğli Belediye Meclisi eylül ayı ikinci birleşimi, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda yapıldı. Birleşimde, satılması oylanan Kışla Kamyon Garajı, tartışmalara neden oldu.
GERGİNLİK SALON DIŞINA TAŞTI
Satış kararı çıkmayınca dün meclisi kapatıp salonu terk eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bugün de mecliste ret oyu veren meclis üyelerini eleştirdi. Toplantıdaki gerginlik, salon dışında da devam etti.
TARTIŞMA YUMRUKLU KAVGAYA DÖNDÜ
Çıkışta CHP’li Meclis Üyesi Cengiz Güneş ve Gökhan Günay ile MHP’li Sertan Kuzu arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü.
Diğer meclis üyelerinin araya girmesi ile kavga yatıştırılırken Gökhan Günay ve Cengiz Güneş meclis salonuna alındı.

Yeniçağ
AKP ilçe teşkilatı, Atatürk portresini Erdoğan'ın portresinin altına indirdi!
Yeşilçam filmi gibi memleket! 'Günaha ortak olamam' dedi tekel açmayı yasakladı
Teğmenler için kalem kırılmış, karar verilmiş
Kılıçdaroğlu tepkilere anlam verememiş!
Yüksek dozda dine maruz kalırsanız ne olur ?
Erdoğan 'son seçimim' dedi, Bozdağ adaylık kılıfını uydurdu!
Atatürk’ün emri ile kurulan Heybeliada’daki Türkiye’nin ilk pandemi hastanesinin arazisi Diyanet’e verildi!
Özgür Özel: "Kolunda bin emekli maaşı var, 28 bin liraya 'Hayır' diyor
İmamoğlu'ndan soruşturmalarda masumiyet karinesi ihlallerine tepki
Saadet Partisi’nden Kılıçdaroğlu’na tam destek! Ellerini masaya vurarak bağırdılar “BU RA DA YIZ”
İmamoğlu: 19 Mayıs’ın 100’ncü yılı nasip olmadı ama Cumhuriyetin 100’ncü yılını İstanbul’da hep birlikte kutlayacağız
Şortlu kıza parkta taciz: "Benim çocuklarım küçük yaştan itibaren haram görmedi ve sizin bacaklarınızı görmek zorunda değil"
Erdoğan, Katar Emiri’nin annesinin arazi almasını böyle savundu!
Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz 'yok artık' dedirtti!