Sağlık Bakanlığı, Türkiye geneli sürekli işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 10 bin personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yapılan duyuru sonrası Türkiye’nin birçok kentinde İŞKUR müdürlükleri ya da internet adresleri üzerinden başvurular 6 Nisan’a kadar alındı.
Buna göre Van için 30 güvenlik görevlisi, 8 şoför ve 69 temizlik görevlisi kontenjanı verildi. Gazete Duvar’dan Salih Sertkal’ın haberine göre, 30 kişilik güvenlik görevlisi alımı için 3 bin 44 kişi, 8 şoför alımı için 4 bin 853 kişi ve 69 temizlik görevlisi alımı 36 bin 903 kişi başvurdu.
Sağlık Bakanlığı tarafından bakanlığa ait Bilkent Yerleşkesi’nde, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda yapılan kura sonucu işe alınacakların listesi belirlendi. Tüm kentlerde Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin geçici 10’uncu maddesi hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın ihtiyaç duyulan birimlerde istihdam edileceği bildirildi.
Atatürk’e hakarete komik ceza!891 izlenme
3 Üniversite Mezunu Olan ve Çobanlık Yapan Genç Açıklamalarda Bulundu20 izlenme
Kazmasını bu kez toprağa değil taşa vuran Türk hazine avcısı, bulunan hazine karşısında çok sevindi.22 izlenme
Benzin ve motorine büyük zam!142 izlenme
'RTE 1 Nisan'dan sonra yeni bir Türkiye' diyor ! Siz ne düşünüyor sunuz ?2301 izlenme
TSK Komuta kademesinin HÜDA PAR lideriyle verdiği poza CHP'den tepki: "En büyük tehlike"17 izlenme
Açılışına Ronaldo gelmişti, Demirören AVM borcuna karşılık devredildi35 izlenme
Tarihte görülmemiş tablo: Çiftçinin borcu ilk kez trilyona çıktı13 izlenme
Hatay Antakya'da dehşet veren görüntüler: Alevler evlere ulaştı, canlarını zor kurtardılar! Bölgede yaşayanların paniği ve çaresizliği kameralara yansıdı
860 milyon TL koltuğunu kurtaramadı
Yozgat'ta bir tekstil firmasında çalışan 250 işçi, mesai için gittiklerinde fabrikanın kapalı olduğunu ve işsiz kaldıklarını öğrendi
Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" diyen çocuğun dayısı konuştu: "Doğru bulmuyorum"