Home
27 Ekim 2022 ( 17 izlenme )
Reklamlar

"2671 yılından geliyorum" sözleriyle genç adam, 14 Şubat 2023 için korkunç bir olayın haberini getirdi.

"2671 yılından geliyorum" sözleriyle genç adam, 14 Şubat 2023 için korkunç bir olayın haberini getirdi.

Gelecekten geldiğini iddia eden genç bir adamın ifadeleri gündem oldu. Genç adam 2671 yılında olduğunu iddia etti ve 14 Şubat 2023'te Dünya'da büyük obruk çukurların açılacağını iddia etti.

Son zamanlarda, zamanda yolculuk yaptığını iddia edenlerin sayısında önemli bir artış var. Bu kişilerin sözleri zaman zaman sosyal medyada da gündem oluyor. 2671 yılına ait olduğu iddia edilen bir gencin sözleri bu sefer büyük yankı uyandırdı.

14 ŞUBAT 2023 İÇİN KORKULAN BİR İDDİA ORTAYA ATTI
Dünyanın aşırı kirlilik ve insan sayısıyla artık baş edemeyeceğini anlatan gelecekten gelen genç adam, Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat 2023'te dünya çapında dev obrukların açılacağını öne sürdü.

"AMERİKA'DA BAŞLIYOR"
Genç adam, ilk kez çukurun açılacağı yer hakkında da bilgi paylaştı. Genç adamın iddiasına göre San Francisco'daki ilk çukur açılacak ve tüm dünya bu çukurun gizemini çözmeye çalışacak. Çukurun gizemi takip eden yıllarda ortaya çıkacaktır şeklinde iddialarda bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsrail'i protesto eden bir şahıs Esenyurt’ta Burger King'e saldırdı, camları balyozla kırdı Mansur Yavaş sözünü tuttu, hafriyat gelirlerini Osmanlıspor'dan geri aldı Damada 'adrese teslim' kadro iddiası! CHP'li o belediyeden işçilere 2 bin 300 lira asgari ücret!