Ulusoy Elektrik’in toplam ödenmiş sermayesinin yüzde 82.28’ine ve şirketin toplam oy haklarının yüzde 90.15’ine denk gelen payının Eaton Corporation grup şirketi olan Eaton Industries’e devri gerçekleşirken, yeni ortak zorunlu pay alım teklifi için SPK’ya başvuracak.
Şirketten KAP’a yapılan açıklamada, pay devir işleminin tamamlanması sonucu ortaklar Sait Ulusoy, Akgül Ulusoy, Kubilay Hakkı Ulusoy ve Enis Ulusoy’un şirket sermayesinde herhangi bir pay sahipliğinin kalmadığı belirtilerek, Eaton Industries’in şirketteki pay sahipliğinin şirketin toplam ödenmiş sermayesinin yüzde 82.275’ine ve oy haklarının ise şirketin toplam oy haklarının yüzde 90.153’üne yükseldiği ifade edildi.
Ulusoy Elektrik’teki ortaklık oranı yüzde sıfırdan yüzde 82.275’e ulaşan Eaton Industries, kalan B grubu paylara ilişkin zorunlu pay alım teklifi için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunacak.
REUTERS
Naci Görür’den sitemli uyarı: "Olursa felaket olur"3 izlenme
Sinan Meydan'dan harf devrimini hedef alan Bilal Erdoğan'a yanıt!109 izlenme
Kamu işletmeleri borç batağında30 izlenme
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıkmıştı, detayları belli oldu28 izlenme
Levent Kırca, sarayın istediği 'düşük profilli' başbakanı bakın nasıl tarif ediyor !628 izlenme
Türkiye'nin kredi notu Tanzanya seviyesine düştü!57 izlenme
Buket Aydın'dan rolex itirafı: “Rolex saatimin olduğu doğru”27 izlenme
Değirmenci neden CHP'den aday olduğunu açıkladı309 izlenme
Erdoğan’ın başdanışmanı Hamza Yerlikaya’nın lise diploması sahte çıktı!
A Haber'in 'Afrin' diye yayınladığı bu görüntüler Rusların 2012'deki tatbikatı çıktı !
'Kısa Çalışma Ödeneği' yılan hikayesine döndü: Devlet ödedim diyor vatandaş ödemeyi alamıyor!
O komutan gitti, teröristler çil yavrusu gibi dağıldı!