Home
13 Kasım 2021 ( 72 izlenme )
Reklamlar

Aile Bakanlığı'nda makam aracı skandalı! Eski bakana, eşine, danışmanına tüm masrafları devletten makam aracı!


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda makam aracı skandalı Sayıştay raporlarında ortaya çıktı. Eski bakanlara, eşlerine, danışmanlarına makam aracı tahsis edildi. Araç kiraları, yakıt ve bakım giderleri de Bakanlık bütçesinden ödeniyor.


Sayıştay raporlarındaki skandallara bir yenisi daha eklendi. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Twitter hesabından paylatığı belgelere göre; AileÇalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda, eski bir Bakan eşine, bir bakan danışmanına ve bazı eski bakanlara, usulsüz olarak makam aracı tahsis edildi. Araç kiraları, yakıt ve bakım giderleri de Bakanlık bütçesinden ödendi.

İşte o belgeler:

"SANSÜRLENEREK RAPORDAN ÇIKARILDI"

Yavuzyılmaz bir sonraki tweetinde, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2020 Yılı Sayıştay Raporu yayınlanırken, Taslak Raporda yer alan bu bulgu sansürlenerek rapordan çıkarılmıştır" dedi.

 Daha önce Aile Bakanlığı'nda şu isimler vardı:

İşte Denizyılmaz'ın o tweeti:


https://www.krttv.com.tr/gundem/ailebakanligindamakamaraciskandalih100024.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul Belediyesi’nden müjde: 9 gün tüm toplu ulaşımı bedava yaptı Hastane duvarına “Seninleyiz Ferdi Başkanım” yazılı büyük bir pankart asıldı Menzil tarikatında çekilen videoda Sakal-ı Şerif'in sallanması gündem oldu: Gerçek Sakal-ı Şerifse Menzil tarikatına nasıl geldi? Çağlayan'daki adalet nöbetine Can Atalay'dan mesaj "Gezi'yi savunduk, savunuyoruz, savunacağız. Adalet istiyoruz, insan, hava, toprak ve su için adalet"