Yeniakit.com.tr muhabirleri Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu'da Öğretmenevi'nde kumar oynarken görüntüledikleri AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokrat tarafından saldırıya uğradı.
Yeni Akit'in haberine göre, kumar oynama görüntülerini kaydeden Akit muhabiri Mehmet Özmen, bir odaya kilitlenerek 67 kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Haberde, saldırganların arasında bizzat AKP'li Hakkı Köylü'nün de yer aldığı öne sürüldü.
Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde Özmen'e yumruklarla vurarak saldırdığı iddia edilen Hakkı Köylü, "Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan" diyerek bağırdığı iddia edildi.
Habere göre, saldırganların bir kısmı muhabir Taha Emre Özdemir'i kumar oynanan odadan dışarı çıkartarak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Akit'in haberine göre, saldırganların gasp ettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları iddia edilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu öne sürüldü.
Akit'in haberinin devamında, "bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi'ndeki lokalin, saat 22.00'de kapanması gerekirken AKP milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği öğrenildi" ifadeleri kullanıldı. Öte yandan haberde, Hakkı Köylü'nün Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar borcu olduğu iddia edildi.
Saldırıya uğrayan Akit muhaberi, hastaneden darp raporu alıp Kastomonu İl Emniyeti'ne götürüldü.

https://halktv.com.tr/gundem/akitmuhabiriakplivekilikumaroynarkengoruntuledivekilvekorumalarm416862h
Icardi, Wanda Nara'nın özel jet kullanmasını yasakladı23 izlenme
Sinan Ateş'in son sözleri: "Benim kalemimi kırmışlar"114 izlenme
AKP gemisini terk eden terk edene! AKP'nin dizilerdeki ünlü ismi Kadir Çöpdemir "Değiştirelim be, bıktık be"41 izlenme
Vatandaşa “lüksten kaçının” çağrısı, kendilerine masaj, SPA, tuz odası!41 izlenme
CHP’de kılıçlar çekildi!481 izlenme
İstanbul’da toplu ulaşım ücretlerine zam geldi!158 izlenme
Temmuz 2025 işsizlik rakamları açıklandı: TÜİK'e göre işsizlik düşmüş!9 izlenme
Meclis'te Hulusi Akar'a zor sorular6 izlenme
Korumalar Ekrem İmamoğlu'nu dışarı çıkarmak istedi!
MHP'li vekilden vatandaşa küfür üstüne küfür!
Almanların 8 yıllık corona virüsü raporu ortaya çıktı!
Türkiye'ye 'Irak petrolü' cezasında ayrıntılar ortaya çıktı: "Irak petrolünden şirketler kazandı, tazminatı devlet ödedi"