İhaleye belediye çalışanının şirketi girdi ve ihaleyi aldı!
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Medya ve İletişim Bölümü çalışanı Ali Barlas’ın ortağı olduğu şirketin, belediyeden geçen yıl ocak ayında 140 bin tutarında kentsel dönüşüm projesi üç boyutlu sunumu ihalesi aldığı ortaya çıktı. İhaleye sadece bu şirketin teklif vermesi dikkat çekti.
Cumhuriyet'in 16 Kasım tarihli sayısında yayımlanan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin “belediye çalışmalarının kablosuz kontrol teknolojisi ile interaktif olarak sunulabileceği bir platform paketi” ihalesini Barlas’ın aldığına ilişkin haberi yeni ihaleyi ortaya çıkardı.
Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Ali Barlas’ın ortağı olduğu Xloop Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi taarfından “2018/32557” numarasıyla “İstasyon Kentsel Dönüşüm Projesi Üç Boyutlu ve Gerçek Zamanlı İnteraktif Sunum Uygulaması Hizmet Alımı İşi” ihalesini de geçen ocak ayında aldığı ortaya çıktı. İhalenin bedeli 140 bin lira olarak belirlendi. Pazarlık usulüyle yapılan ihaleye tek teklifi söz konusu şirketin vermesi de dikkat çekti.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/akplibelediyedeskandalh114553.html
Sedat Peker açıklamalarıyla gündemi sallamıştı... Ve Süleyman Soylu sessizliğini bozacak!47 izlenme
AKP Genel Merkezi’ne göre de zafer İmamoğlu’nun!1338 izlenme
AKP’den yasa teklifi: “Kanal İstanbul’un maliyeti vatandaşlara yüklenecek!”540 izlenme
Ekonomide kara tablo! "Merkez Bankası bayrak çekecek, Araplar ucuza çökecek"34 izlenme
Türkiye Venezuela ile yarışıyor: Gıda enflasyonunda rekor üstüne rekor!40 izlenme
Vatandaşlar isyan ediyor! İGDAŞ’tan doğal gaz faturalarına ilişkin açıklama122 izlenme
Fatih Yaşlı 'Pelikancıların' şikâyetiyle gözaltına alınmış! 'Haysiyetsizlik müsameresi devam ediyor'49 izlenme
Erdoğan'a İstanbul Üniversitesi’nde protesto!31 izlenme
'En iyi ilaç: Atatürk' diyen eczacıya profesörden skandal sözler!
Nebati’nin gözündeki ışıltı kriz nedeniyle söndü
İYİ Partili vekilden bomba koronavirüs iddiası! "Hastaların yüzde 80'i dışarıda virüsü bulaştırmaya devam ediyor. Süreci iyi yönetemediniz"
TTB duyurdu: Bir doktor daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi!