Almanya'da 30'dan fazla suça karıştığı belirtilen, uyuşturucu ve organize suç çetesi 'LionsCartel'in Afganistan uyruklu lideri Sergen Ahmedi sınır dışı edildi.
Ahmedi'nin sosyal medya hesapların yaptığı paylaşımlarda Türkiye'de olduğunun belirlenmesi üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sergen Ahmedi'nin Bahçelievler'de bulunan bir otelde kaldığını belirledi.

Ekipler, önceki gün Ahmedi'nin kaldığı otele baskın düzenledi. Ahmedi ve çete üyesi oldukları belirtilen l J.Y., S.V., M.A.D. ve O.M. lobide gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Özgür Özel'den hastane önünde gözyaşları içinde ilk açıklama18 izlenme
AKP'de bir il başkanı daha istifa etti10 izlenme
Sedat Peker iade edilecek mi? BAE ile suçluların iade anlaşması yapıldı51 izlenme
AKP'li vekil bedelli askerlik yaparken İçişleri Komisyonu’na seçildi!57 izlenme
Abdullah Cömert'in ailesine saldırı!328 izlenme
DSP’de sular durulmuyor, tepkiler illere sıçradı32 izlenme
Geert Wilders’dan Suudi Arabistan’a Atatürk göndermesi!45 izlenme
Türk F-16'sı, Ermenistan savaş uçağını mı düşürdü?68 izlenme
Hiç çalışmayan santrallere milyonlarca liralık teşvik: Cebimizi ‘duman’ ettiler!
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Nusret Yılmaz'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı
Zarrab, bakanlara ve Halkbank yöneticilerine 8.5 milyar $ rüşvet verdiğini açıkladı. Peki bu parayla neler yapılır ?
Kozmik Oda ve kumpas sorularına yanıt vermeyen Bülent Arınç, Halk TV'de Salim Şen ve Barış Pehlivan'la tartışıp telefonu kapattı! 'Oturun oturduğunuz yerde'