CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından karşılandı.
ORTAK ADAY KONUSUNDA ANLAŞTILAR
Sona eren toplantı sonrası yapılan açıklamada liderlerin ortak aday konusunda anlaştığı ve 6 Mart Pazartesi günü tekrar görüşeceği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
* “Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”
Öte yandan, Pazartesi günü Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yapılacak görüşmenin saat 14.00’te gerçekleşeceği açıklandı.
LİDERLERDEN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIMLAR
Temel Karamollaoğlu, toplantının ardından sosyal medya hesabında “Ortak bir anlayışla mutabakata vardığımız değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum” paylaşımını yaptı.
Gültekin Uysal ise toplantının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Aziz memleketimizde her bir vatandaşımız için huzuru, refahı, adalet ve demokrasiyi üretme kararlılığı, ‘devlet’ olma bilinci ve kazanmak inancı ile ortak bir iradeye sahibiz. Ev sahipliği dolayısıyla Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’na ve bu kararlılığı, bilinci, inancı paylaşan sayın genel başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Ahmet Davutoğlu da toplantının ardından sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak anlayışa ulaştık. Bu süreci ilk günden bugüne büyük bir gayretle yürüten, başta ev sahibimiz Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fas’tan BİM'e kapatma tehdidi "Mağazalarınızı kapatırız!"211 izlenme
SGK tarih verdi: İşte emeklilerinin fark ödemeleri için tarih34 izlenme
Elektrik duasına çıkan vatandaşlara suç duyurusu!87 izlenme
AKP'li belediye yönetiminde açılan dava CHP'li belediyeye haciz!78 izlenme
Erdoğan’ın Rize’den sonra Marmaris’te çay dağıtmasına tepki yağdı: Milletin ciğerleri yanmış çay atmak ayıptır yahu!44 izlenme
Nasuh Mahruki'nin tutuklanma gerekçesi belli oldu26 izlenme
Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet! Doktor Ekrem Karakaya vuruldu, saldırgan intihar etti!22 izlenme
Gezi 3 Yaşında ! 31 Mayıs'ta Taksim'deyiz !484 izlenme
Aylar önce şikâyetçi sıfatıyla ifade vermişti: Fatih Terim Fonu iddianamesinde Fatih Terim'in adına yer verilmediği ortaya çıktı
Son anket Saray'a seçim sonucunu verdi: Seçim sonucunu bölge bölge açıkladı
İmam hatipte cinsel istismar skandalı!
Uyarıları dinleyen yok! Umreden gelenlerinin evlerini ziyaret edip fotoğraf çektiriyorlar!