Ankara’da AKP’nin kalesi olarak nitelendirilen Kızılcahamam ilçesinde 7’si muhtar 150 kişi AKP’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı.
CHP’nin bir önceki seçimlerde ilçede beşinci parti olduğunu, oy oranının 2 bini bulmadığını, bu seçimler için özel çalışmalar yürüttüklerini belirten CHP Ankara İl Başkanı Başdanışmanı Ömer Ünnü, “Cumhur İttifakı’nın bir önceki seçimde yüzde 75’e yakın oy aldığı yerde üye ve oy oranımız artacak” diye konuştu.
Kızılcahamam’daki 109 köyün muhtarını arayarak CHP’ye üye olması için ikna etmeye çalıştığını, kendileri üye olmayan muhtarların çocukları ya da eşlerini CHP’ye üye yaptıklarını belirten Ünnü, “Bu istifa süreçleri çok zordu. Bundan sonra örgütlenme çalışmalarımız devam edecek. Bir önceki seçimde partimiz 30 bin seçmenden bin 700 oy almıştı. Hedefimiz burada yüksek ve AKP’den üye almaya devam edeceğiz” dedi.
Gerçek Gündem
"Saray, onlar için 'Yıldız söndürme operasyonları' yapıyor"52 izlenme
Türkiye iki Suriye uçağını düşürdü!224 izlenme
Tank-Palet özelleştirmesinde flaş gelişme!107 izlenme
Asgari ücret 9 bin TL olur mu? İşverenler açıkladı…79 izlenme
Çaya dev zam!29 izlenme
Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye flaş sözler! “Bahçeli bence de duruşmaya gelsin. Yargılananları şimdiye kadar korudular boşa gitmesin”36 izlenme
Okuldan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, eve gitmek üzere bindiği takside, taksicinin tacizine uğradı35 izlenme
Erdoğan,“Kimsenin elektriği kesilmeyecek” demişti! Esnafın elektrik isyanı!118 izlenme