Home
12 Ağustos 2025 ( 19 izlenme )
Reklamlar

Antalya Belediyesi'ne bir operasyon daha!


Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bir operasyon daha yapıldı. 17 kişi gözaltına alındı. Adreslerde arama yapıldığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik başlayan operasyonların ardından birçok CHP'li belediyeye de operasyon yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi de operasyon yapılan CHP'li belediyeler arasında yer aldı. Konuya ilişkin tartışmalar sürerken belediyeye bir operasyon daha yapıldı.

17 KİŞİ GÖZLATINDA

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yapılan 'rüşvet' operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı. Adreslerde arama yapıldığı ifade edildi.

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li belediyenin 12.9 milyonluk ihalesi Albayrak grubuna gitti İlber Ortaylı’dan AKP’li isme sert sözler! ‘Küstah’ ve ‘edepsiz’ DİKKAT ❗️ Zaytung değil ❗️ Bakan Çavuşoğlu 'ABD umarım anlamıştır, baskıyla Türkiye'den netice alınmaz !' Ordu Belediyesi'ndeki 'kadro' skandalı büyüyor: Tek fanustan 2 kez aynı isim çıktı!